Nasu

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nasu
14.7.2006 NASU MUUTTI OMAAN KOTIIN ESPOOSEEN TOISEN KISSAN KAVERIKSI

****

LEIKATTU NAARAS, noin 7kk

Nasu-kisu on löydetty lukittuna kellarista kuolemassa nälkään. Nasu on selvästi ollut kotikissa: erittäin rauhallinen ja ystävällinen. Tällä hetkellä Nasu on kotihoidossa Vantaalla.

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA 16.6.2006: Nasu on ehkä maailman seurallisin kissa! Heti hoitohuoneeseen mennessä se huikkaa pienen maukaisun tervehdykseksi ja kipittää ovelle vastaa. Nasun tähänastinen elämä on tuntunut olevan täyttä vastoinkäymisiä, mutta siitä huolimatta se on kuin itse aurinko. Kotihoidossa ilmeni että Nasu odotti pentuja, ilmeisesti joku iso kollinretku oli saanut tämän itsekin pennun astuttua ja kuten eläinlääkäri totesi on paras tehdä abortti, sillä maailmassa on aivan liikaa kodittomia kissoja jotta niitä tarvittaisiin yhtään enempää (lisäksi Nasu oli saanut vahvat rokotukset yms joten petujen kunnosta ei voitu tietää). Nasu siis leikattiin (samalla abortti ja sterilointi) ja kaikesta tästä huolimatta se halusi ensimmäisenä lääkäriltä päästyään kiivetä syliin. Antibioottikuurin söi kuin karkkia vaan ja muutenkin vaikuttaa kaikin puolin elämäänsä tyytyväiseltä kissalta, ainoastaan oma rakastava ja pysyvä koti puuttuu.

Nasu on kaunis pieni kissa joka nauttii ihmisseurasta heti kun hoitohuoneeseen menee ja istuu alas Nasu hyppää syliin. Olen myös ottanut parit päiväunet Nasun kanssa, jos nukun mahallani Nasu kääriytyy kerälle pyllyn tai selän päälle ja jos olen selälläni niin Nasu on joku mahan päällä tai vieressä. En muista koskaan tavanneeni näin reipasta ja sosiaalista kissaa.Nuo löytöhetken jälkeiset kuvat eivät todellakaan tee Nasulle oikeutta, mutta uusia kuvia yritetään saada heti kun kamera saadaan kuntoon. Nasu on ikäisekseen pienikokoinen.