Nasse

Lisätty sivulle: 2007-09-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Nasse
23.12.2007 Nasse muutti omaan kotiin toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

15.1.2008 Lisätty Nassesta uusia kuvia.

24.12.2007 Hei! Ensimmäinen ilta ja Nasse tutkii paikkoja… häntä pystyssä…
Hiekkalaatikko todettiin ilmeisesti riittävän puhtaaksi, sillä turkki puuteroitiin kellimällä moneen kertaan, Kutsusta tullaan luo, silityksiä otetaan vastaan, pusketaan ja hieman kehrätäänkin, mutta ruoka ei vielä maistu, ei omat nappulat, eikä naudanlihasuikaleetkaan.. no ehkä huomenna sitten…
Ihana, luottavainen, utelias kissapoika… hyvin on hoidettu! Hyvää ja rauhallista Joulua! Kiitos! T. Helena

***

Uros, noi 4kk (lokauussa 2007)

19.12.2007 Nasse on kastroitu.

30.11.2007 Kuulumisia kotihoidosta: “Erittäin isokokoinen pitkäsäärinen kisuli- kaunis vaalea-beige (hopea sävyinen!) turkki, isot hämmästyttävät meripihkaväriset silmät- todella upea pakkaus. Ja kuinka loistava luonne sillä on- hellä ja rakastava, rohkea ja säikähtämätön, ystävällinen ja tyyni. Aina iloinen ja valmis leikkimään, sylissä viihdy kuinka kauan- Täma kolli täyttää kaikki kotilemmikin vaatimukset. Nasse on terve ja hyväkuntoinen kolli, ei mitään jälkeä taudista.”

2.10.2007 Nassen hoitopaikassa on todettu kalikki/herppes viirus, joten eläinlääkärit suosittelivat että saman hoitopaikan kissat muuttavat joko ainoiksi kissoiksi tai saman hoitopaikan kissojen kanssa yhdessä. Ei ole tappava virus,korkeintaa ikävä ja saattaa puhjeta stressistä (kuten ihmisenkin herpes). Herppeksen oireina silmätulehdusta ja rohisevaa hengitystä/yskää. Kumpikaan ei siis vaarallinen ja suurinosa jää vain kantajiksi, joten mitään oireitakaan ei välttämättä koskaan edes tule.

Samassa hoitopaikassa ovat: Pilkku, Iines, Inka, Kaveri, Kisu, Nanda, Nando, Nappula, Nasse, Nate, Olwi ja Simo Silmu.

Lisätietoja löytyy netistä esim. http://www.clinivet.fi/artikkelit/kissa_artikkelit/artikkeli_15.html

5.9.2007 Sisarusparvi Nasse, Nappula, Nanda ja Nanno etsivät omaan kotia joko yhdessä tai erikseen.

Kertomus Tallinnasta: “Soitti joku nainen ja sanoi että halua antaa pois kulkukissan ladossa synnytetty pennut. Pennut ovat jopa!!! 2 viikkoisia ja koirat voivat niitä vahingoittaa. Eihän noin pikkusia saa ottaa emolta pois- sanoimme. Nainen oli kovin pahoissaan ja tuskin suostui pitää niitä vielä viikoon ajan.

Me emme hyvin uskonut naisen tarinaa ja oikeassa olimme. Viikon kuluttua 4 pennua olivat meidän oven takana: 2 isompaa taisivat olla 3 viikkoset mutta toiset olivat melkein 2 kertaa pienempi, silmät eivät ollut täysin avattu eikä kävellä osattu.

Alkoi ruokinta pullosta ja niin se kuukaus meni ohi.

– Kaikkein pienempi oli ja on sini-valkoinen tabby-kuvioinen hassunaamainen pikkukolli. Aluksi se jaksoi vain syödä ja nukkua. Viikon kuluttua se nousi ylös ja näytti ihan pallolta hienokaisilla käpälöillä, se värisi ja putosi mutta juoksi periin.

– Toinen pikkuinen on kaunis valkoinen-raidallinen iloinen ja hellä tyttönen.

– Kaikkein isompi porukassa on erittäin komea vaalea-kremeinen pikkukolli, peloton ja udelias.

– Sama kaunis vaalea-kremeinen tyttönen on veljestä vähän pienempi.

Aluksi toiset sisarukset- kaikki kolme- imivät sitä niin ahkerasti että raukka oli ihan märkä. Ja vielä tänänkiin ne roikkuat sen turkissa ihan kuin punkit, onneksi jopa harvemmin.

Kaikki pikkuiset ovat terveet, ystävälliset ja ihmisrakastavat. Totta kai ihminen se niitä kasvatti.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.