Nasper

Lisätty sivulle: 2014-07-03

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Nasper
23.7.2014 Nasper sai kodin Espoosta.

***

Kuulumisia kodista:

30.7.2014 Nasper on nyt ollut meillä viikon päivät ja tosi hyvin on mennyt. Heti kun tultiin kotia lähti tutkimusretkelle ja löysi lempipaikkansa, josta voi kytätä naapureiden touhuja. Tarpeet on tehty alusta asti laatikolle ja ruoka on maistunut (samaa kuin sijaiskodissa). Raapimapuut on vielä hakusessa, mutta muuten alkaa olla paikat “omia”. Ruokakaappikin on jo tullut tutuksi, jonka eteen menee kiehnäämään ennen ruoka-aikoja.

Päivärytmi alkaa myös muotoutua: aamupäivä rallia tuhatta ja sataa ympäri asuntoa, sekä kotitöissä kaverina oloa (vessaankin yrittää seurata perässä :) ). Iltapäivä menee torkkuessa ja illalla kerjätään rapsutuksia.

Sylissä ei ainakaan nyt helteillä ole viihtynyt muuten kuin sen hetken, että on käynyt puskemassa. Parina viime yönä on sängyn vieressä käynyt nukkumassa, ettei kait enää täysin vieraana meitä pidä :)

Tänään alkoi kolmen päivän matokuuri ja ensi viikon lopulla mennään hakemaan tehosterokotus. Ihanan kiltti ja reipas kaveri.

***

Leikattu uros, aikuinen. Kotihoidossa Helsingissä

3.7.2014 Nuori, seurallinen kollipoika Nasper oli löytynyt metsästä, jossa eräs mummo oli sitä ruokkinut. Metsästä Nasper päätyi paikalliseen löytölään ja sieltä sitten kotihoitoon Helsinkiin ja onkin heti lumonnut hoitajan mielettömällä persoonallaan! Nasper nauttii suuresti huomiosta ja hellyydenosoituksista. Se tuleekin luokse kutsusta ja myös oma-aloitteisesti vähän kainostellen syliin antamaan pusuja. Hyvässä kodissa siitä saakin varmasti uskollisen ystävän! Utelias ja aktiivinen Nasper on mukana kaikissa arjen askareissa. Vaikka välillä nuorenherran rallien jälkeen matot ovatkin rullalla, liian rajuista leikeistä se pahoittaa mielensä ja lähtee pois. Se myös säikkyy vähän äkkinäisiä liikkeitä ja ääniä, joten Nasper etsiikin kotia, jossa ei ole pieniä lapsia tai liian kovaotteisia kissakavereita. Vähän rauhallisempi lajitoveri olisi kuitenkin sille oikein mieluinen. Nasperin hoitopaikassa on myös pieni koira, jonka kanssa se tulee hyvin toimeen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.