Naskali

Lisätty sivulle: 2016-06-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Naskali
1.8.2016 Naskali muutti omaan kotiin Keravalle veljensä Nokkosen kanssa.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

31.1.2017 Kuulumisia kissaveljetkset Naskalilta ja Nokkoselta, jotka saivat meiltä kodin viime elokuussa. Ikä lähentelee kymmentä kuukautta, ja niistä on kasvanut jo näin isoja poikia! Naskali (mustavalkoinen) nauttii pahvilaatikoiden repimisestä ja niissä makoilusta. Sohva on ehdottomasti paras paikka päiväunille. Kala ja Feringan kissanruuat ovat hänen lempiherkkujaan. Naskali on hyvin aktiivinen ja utelias ja onkin tästä kaksikosta se rohkeampi, kun joka paikkaan pitää aina päästä tutkimaan. Naksu viihtyy sylissä puskien ja kehräten. Naksu pitää veljestään hyvää huolta auttamalla turkin pesemisessä.

8.8.2016 Uuteen kotiin muuttaminen taisi hieman jännittää minua, sillä vatsani meni heittämällä aivan sekaisin. Ihmisvanhempani olivat minusta kovin huolissaan, kun olin ensimmäiset pari päivää hieman väsynyt eikä ruoka maittanut. Onneksi he hoksasivat ostaa minulle lempiruokaani seitiä ja kalkkunakuutioita, nam! Ihmisäitini on sekoittanut vatsalääkettä, vitamiinia ja maitohappoa ruokaani koko viikon, joten nyt minulla on taas hyvä olla. Tykkään painia Nokkosen kanssa ja tutkiskella uutta kotiamme kaikessa rauhassa. Kukkaruukut ja kiipeilypuu ovat kiinnostavia paikkoja, mutta ehdottomasti parasta on paksu karvamatto, jonka päällä voi makoilla. Nautin huomiosta ja tykkäänkin hakeutua ihmisäitini syliin, kehrätä ja katsoa häntä suoraan silmiin, jotta saan kuulla, kuinka rakas olen!

Täältä löydät Naskalin leikkivideon!

***

Leikattu urospentu, synt. 10.4.2016.

4.7.2016 Naskalista ei tällä hetkellä oteta enempää kyselyjä.

21.6.2016 Sisarukset Nokkonen, Naskali, Nougat ja Nomparelli saapuivat emonsa kanssa Rekkujen kotihoitopaikkaan Satakunnasta. Niistä kasvoi sosiaaliset ja mukavat pennut, jotka tulevat juosten tervehtimään hoitajaansa.

Naskali on reipas poika, jonka lempilelu on höyhenkeppi. Se raahataan välittömästi piiloon muilta pennuilta. Naskali istuskelee mielellään kotihoitajan sylissä ja nautiskelee huomiosta. Pojalle kelpaa laadukas kissanruoka, mutta raaka liha ja broilerinsuikaleet ovat ihan parasta herkkua.

Naskali etsii kotia yhdessä veljensä kanssa tai reippaan ja leikkisän, nuoren kollikissan kaverina.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.