Narsissi (nyk. Pamela)

Lisätty sivulle: 2016-05-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Narsissi (nyk. Pamela)
6.9.2016 Narsissi muutti omaan kotiin Vantaalle Pepinon kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

28.9.2016 Narsissin eli nykyisen Pamelan kotiutuminen on onnistunut varsin mukavasti. Alkuun pikkuinen pysyi visusti sängyn alla piilossa, mutta jo muutaman päivän jälkeen uskaltautui tulla esiin hieman ihmettelemään uutta ympäristöään. Leikkiminen ja namut olivat ehdottomasti parhaat tavat alkuun ottaa kontaktia uuteen perheenjäseneen. Kun Pamela pikkuhiljaa alkoi tottua makuuhuoneessa oleiluun annoimme heidän Pepinon, talon toisen asukin kanssa, hieman vilkuilla toisiaan oven raosta. Molemmat olivat niin alkuun ujoja etteivät edes uskaltaneet tulla lähemmäs toisiaan. Seuraava askel oli antaa kissojen olla pieniä aikoja samassa tilassa. Kovin ujostuneita molemmat olivat silti alkuun ja kesti jonkin aikaa ennen kuin uudet kaverukset uskalsivat toistensa lähelle. Nyt kissat tulevat jo hyvin toimeen ajoittaisesta pienestä nahistelusta huolimatta. Pienempi kun ei oikein tiedä milloin pitäisi malttaa jättää toinen rauhaan. Pamela on edelleen hiukan varuillaan ja lähtee välillä lähestymisyrityksiä karkuun, mutta antaa jo kuitenkin välillä silittää ja rupeaa aina samantien kehräämään. Pamela toivottaa uuden perheensä kanssa hyvää syksyä ja mukavaa joulunodotusta kaikille rekkulaisille :)

***

Leikattu naaras, synt. n. 8.2.2016, kotihoidossa Helsingissä.

10.8.2016 Lisätty Narsissille video! Missä viipyy tämän suloisen tytön koti?

7.7.2016 Lisätty söpölle Narsissi-neidolle uusia kuvia!

4.7.2016 Narsissi odottelee edelleen omaa rauhallista kotiaan, josssa olisi kaverina reipas, leikkisä kissakaveri. Kotihoitaja saa Narsissia silitellä, mutta lähestyminen pitää tehdä rauhallisesti, myös hoitajan viereen tullaan öisin nukkumaan. Sylissä neiti viihtyy vain hetken ja kiinniottaminen sitä vielä pelottaa. Hoitopaikassa on tällä hetkellä muita pentuja, joiden kanssa Narsissi tulee hyvin toimeen, sen leikit on kyllä vielä melko rajuja. Narsissi on utelias ja kiinnostunut ihmisestä, mutta kaipaa vielä rohkaisua ja totuttelua käsittelyyn.

30.5.2016 Narsissi on loukutettu Huittisista huhtikuussa ja on suuri ihme, että tämä pieni neitonen on selvinnyt itsekseen pakkasista. Luonnetta tältä sissiltä toki löytyy ja alkuun se oli hyvinkin kiukkuinen kotihoitajalleen. Vieläkin liian äkkinäinen lähestyminen saa neidin sähisemään ja pinkomaan karkuun.

Hoitopaikan omien kissojen kanssa se tulee hienosti toimeen ja tukeutuu kovasti niihin. Narsissi tarvitseekin kodin, jossa on tukena ja turvana ainakin yksi reipas kissa. Neiti on aika raju leikeissään, joten kissakaverin on on hyvä olla myös valmis painileikkeihin ja muutenkin vauhdikkaasee menoon. Arkuutensa vuoksi Narsissi sopii ainoastaan rauhalliseen aikuisperheeseen, jossa ymmärretään ujon kissan sielunelämää ja osataan totuttaa neitiä pehmein keinoin kotikissan elämään.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.