Napsu

Lisätty sivulle: 2012-08-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Napsu
8.11.2013 Napsu muutti omaan kotiin Helsinkiin ainoaksi kissaksi.

***

Kuulumisia kotoa:

11.11.2013 Napsu on kotiutunut hyvin jo parissa päivässä. Arasteli saapuessaan ja luikki sängyn alle muutamaksi tunniksi. Myöhemmin illalla alkoi tutustua uuteen kotiin.

Napsu viihtyy samassa huoneessa ihmistensä kanssa, mutta välillä ottaa nokoset syrjemmälläkin. Hiekkalaatikko löytyi heti ja ruoka on maistunut. Se on todella kiltti kissa, mutta ulottuvana kissana pystyy myös vähän keppostelemaan. Ihana kissa!

***

Leikattu uros, noin 1v. (kesäkuussa 2013) kotihoidossa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

4.10.2013 Napsua ensin hieman jännittää vieraat ihmiset, mutta nopeasti se kuitenkin tulee jo kurkkimaan ovenrakoon. Hetken päästä Napsu haistelee varovasti vierailijaa ja sitten aletaankin jo ottaa rapsutuksia ja silityksiä nautiskellen vastaan! Napsu on kuitenkin oikein rento hoitajansa kanssa, puskee jalkoja ja nauttii rapsutuksista yllin kyllin, vieraat ihmiset vaan hieman jännittää alkuun. Lisätty muutama kuva kyläilyreissulta!

26.9.2013 Napsu on kirjava turkkinen hurmuri jonka turkista löytyy pilkkua, raitaa, mustaa, harmaata ja vielä punaistakin. Alun jännityksen jälkeen Napsusta kuoriutui nopeasti rohkea ja leikkisä kissa. Napsun erityisosaamista on ovien aukominen. Napsu on lempeä kissa joka mielellään kiehnää hoitajan jaloissa ja antaa myös rapsutella masun puolta.

11.9.2013 Nupsu ja Napsu saapuivat kotihoitoon Helsinkiin. Nupsu ja Napsu hakevat kotia yhdessä tai erikseen. Lisätietoja ja kuvia tulossa myöhemmin.

22.8.2013 Napsu etsii itselleen uutta kotia omistajan muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Napsu muuttaisi mielellään samaan kotiin yhdessä Nupsun kanssa.

Napsu on reipas kissa joka kaipaa tekemistä ja huomiota, on oikea sylikissa. Tykkää leikkiä paljon muttei leiki oma-aloitteisesti, mutta Napsun kanssa leikkii kovasti.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.

***

27.5.2013 Napsu jää omaan kotiinsa. Omistaja ja hänen sukulaisensa sopivat erinäisistä järjestelyistä, jotta kissat voivat asua yhdessä ja sopeutua toisiinsa.

***

Leikattu uros, noin 11 kk (toukokuun lopussa 2013),

23.5.2013 Napsu etsii uutta kotia, koska dominoi kovasti veljeään Nupsua. Omistaja joutuu etsimään Napsulle uuden kodin, koska Nupsu aristaa Napsua ja sen kovakouraista käytöstä.

Omistajan kertomaa: Ikäviä uutisia. Napsu ei ole sopeutunut elämään Nupsun kanssa. Nupsu saa olla koko ajan varuillaan. Kovat tappelut lähes koko ajan. Olen kokeillut feromonit ym. Ei vaikutusta. Valitettavasti joudun luopumaan Napsusta.

Uskon, että Napsu tulee toimeen myös muiden kissojen kanssa. Tosin toinen kissa ei saisi olla kovin arka tai pieni. Napsu kaipaa erittäin paljon huomiota. Olisi hyvä jos uudessa kodissa olisi tilaa temmeltää. Surullista luopua Napsusta, erittäin seurallinen kissa, mutta toinen jää aika paitsioon täällä.

Napsuun voi mennä tutustumaan sopimuksen mukaan.

Kodinvaihtaja kissan kulukorvaus 60 €. Kissasta tehdään Rekku Rescue ry:n kanssa luovutussopimukset.

***

5.3.2013 Napsu sai yhteisen kodin Espoosta Nupsu kaverinsa kanssa.

***

Leikattu uros, noin 7kk (tammikuun lopussa 2013), hoidossa Tallinnassa.

30.1.2013 Napsu on sylipusukisu! Ja kultaisen luonteen lisäksi todella kaunis, lempeä, kiltti ja seurallinen kullankarvainen kotitiikeri, herkkä mammanpoika. Suloinen, hyvin hoidettu ja leikattu kultainen kissapoika. Sillä on ystävällinen, rakastava luonne, on vallaton ja leikkisä. Öisin se nukkuu emännän kainalossa. Voisi lähteä uuteen kotiin oman pikkuveljen kanssa tai toisen kiltin ja kivan kissan kaveriksi luotettavaan kotiin.

28.10.2012 Onko Sinulla lämmin kissarakas koti? Kaunis harmaapilkullinen pikkupoika on varsinainen velmu, aivan ihana luonne, istuu sylissä ja kehrää tule itse syliin tai hoitomamman posken viereen nukkumaan. Lutkuttaa sormia onnellisena. Ihana poika-pieni nallekarhu.

10.8.2012 Pieni hauska raidallinen pikkutiikeri. Kaunis ja suloinen suklaaraidallinen 3 kk pikkupoju, pieni nallekarhu. Vähän ehkä ujo, mutta kiltti ja hyvin leikkisä ns. mammanpoika. Olisi ihana, jos löytyisi yhteinen kiva koti joko Nipsun tai Nupsun kanssa, missä saisi varttua yhdessä ja jatkaa leikkejä. Ei ainakaan toistaiseksi perheeseen, jossa on pieniä lapsia eikä kotiin missä odotetaan heti valmista sylivauvaa. Etsinnässä on loppuelämän koti, missä olisi kissakokemusta, kärsivällisyyttä ja aikaa kasvattaa itselleen mukava perheenjäsen. Kissanpennut ovat huolella madotettuja, terveitä ja kivoja. Terveitä, leikkisiä,ihania pikkukisuja. Pikkumusta ja raidallinen ovat kuin majakka ja perävaunu, koko ajan toistensa seurassa. Kaikki veljekset ovat kiiltäväturkkisia kuin egyptiläiset patsaat. Etsinnässä on vakiintunut koti, jossa kisut voivat viettää koko elämänsä onnellisina. Etsinnässä elinikäinen koti meidän kotihoitopienokaisille!

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.