Nappi (nyk. Nooa)

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Nappi (nyk. Nooa)
1/2006 NAPPI SAI OMAN KODIN NIPSU-KISSAN KANSSA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

27.5.2011 Hei, En ole pitkään aikaan kertonut kuulumisia, mutta nyt ajattelin laittaa hieman päivitystä. Kissat ovat olleet minulla jo yli 5 vuotta ja molemmat voivat erittäin hyvin. Nooa on edelleen hyvin sosiaalinen ja rohkea ja Ukko se arempi ja varautuneempi tapaus, mutta sitten toisaalta se noista kahdesta, joka olisi koko ajan sylissä.

Puolitoista vuotta sitten kissat saivat kaverin koirasta, kun meille muutti Fiona koira Espanjan koirien kautta. Ja kuten etukäteen arvasin, otti Nooa koiran vastaan tosi hvyin. Tosin Ukko kissakin tulee jo koiran kanssa ihan hyvin toimeen. Mutta Nooa ja Fiona kuitenkin huomattavasti paremmin – ne mm. painii yhdessä ja välillä nukkuvatkin yhdessä. :) Tosin Ukkoa ja koirakin mahtuu nykyään samaan sänkyyn ja Ukko on onneks oppinut olemaan vähän röyhkeä koiraa kohtaan. Fiona kun niin kovin mielellään ajaa Ukon pois, kun Ukko aina lähtee, mutta onneks Ukko on jo oppinut pitämään puoliaan. Nooa ei ole väistänyt koiraa missään vaiheessa. Niin Nooa tyylistä! :) Liitteenä muutama kuva.

Terkuin, Tanja

1/2007 Moikka! Pitkästä aikaa pieni päivitys paikallaan, ja teidän sivuilla olevista tiedoista poiketen, ovat molemmat kisuni kolleja. :) Olemme muuttaneet uuteen aasuntoon ja kisut kotiutuivat nopeasti ja ovat muutenkin todella sopeutuvaisia ja helppoja otuksia. Välillä mietin ovatko kissoja ollenkaan. Nooa (harmaa) juoksee ovelle vastaan kun tulen töistä, eivät koskaan pudottele tavaroita ovat tottelevaisia ja todella kilttejä. Kummankaan en ole koskaan kuullut sähisevän… Ihania kissoja. :)

1/2006 Nappi nykyään Nooa ja Nipsu nykyään Ukko, kotiutuivat luokseni viime lauantaina 7.1.2006. Nooa on ollut alusta asti tosi reipas ja tuttavallinen. Tulee yöllä samalla tyynylle, josta olen joutunut sen siirtämään lattialle tai jalkopäähän, kun en saa kovalta kehräämiseltä nukutuksi :). Ukko puolestaan on arempi ja vähän epäluuloinen, mutta on kyllä reipastunut huomattavasti, mutta ei oikein vielä anna silittää. Leikkivät ja syövät kovasti ja ovat jo kuin kotonaan :) Mitään vahinkoja ei ole sattunut, vaan käyvät oikein hienosti hiekkalaatikolla. Ohessa pari kuvaa uudessa kodissa.

Terveisin, onnellinen kissanomistaja

****

Nappi(harmaa), Neppi (ruskeahko) ja Nipsu (punainen) ovat joulukuun alussa noin 2kk ikäisiä, pitkäkarvaisia, upeita sisaruksia. Punainen Nipsu on porukan ainaoa uros, Nappi ja Neppi siis ovat tyttöjä. Luovutusikä 3kk.

Kolmikko on löytynyt Tallinnassa kadulta ja nyt kaikki kolme ovat kotihoidossa iäkkäämmän mummon luona. Pennut on siis sosiaalistettu ihmiseen ja toisiin pentuihin, mutta eivät ole tavanneet lapsia tai koiria hoitopaikassa. Pennut ovat tottuneet käsittelyyn ja ovat kilttejä, vaikkakin vielä hieman ujoja, sillä kotihoitajalla on paljon muitakin kisuja. Pennut kyllä ovat sen verran sosiaalisia, että tottuvat varmasti nopeasti uudessa kodissa uusiin oloihin kunhan saavat rauhassa tutustua.