Napero

Lisätty sivulle: 2011-04-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Napero
31.5.2014 Napero sai uuden kodin Myrskylästä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

10.10.2014 Syksyinen tervehdys Napsulta ja kumppaneilta!

Napsun kotiutuminen ja sulautuminen porukkaan on sujunut hitaasti mutta varmasti. Kotipesäksi on tullut 10-vuotiaan Katrianna-tyttömme huone, jonka sängyllä on mukava viettää aikaa ja tarkkailla muiden touhuja. Karkuun sänkyjen alle ei enää mennä, vaan vaikka perheemme koirat tai vieras ihminen saapuvat paikalle, on kissalla rauhallinen ja tarkkaileva asenne. Koirien kanssa on nuuskuteltu innolla ja toisen talomme kissaneidon Divan kanssa nukutaan vierekkäinkin välillä, mauútaan ja nuollaan kaveria. Ja silittäessä lähtee kehräysvaihe välittömästi päälle. Toinen Napsun lempipaikka on olohuoneen sohva ja kissa liikkuu koko isossa yläkerrassamme sujuvasti. Alakerran herra ja hidalgo on Kermu-kissamme, leikattu entinen kulmakuntien kovismies, joka pitää kuria niin koirille kuin neitokissoillekin.

***

Leikattu naaras, noin 3 v, Helsingissä.

18.5.2014 Napero etsii kiireellä kotia, jossa sillä olisi kissa- ja/tai koirakaveri.

5.4.2014 Napero joutuu etsimään uutta kotia omistajan muuttuneen elämäntilanteen takia. Napsu asuu tällä hetkellä kahden kissan ja kahden koiran kanssa. Naperon kodissa tulee olla kiltti kissakaveri ja koiristakin tämä neiti kovasti tykkää.

Napsun kuulumisia kodista voi lukea täältä.

Lisätietoja ja kuvia tulossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS kodinvaihtajakissasta on 60€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.

***

2.10.2011 Napero muutti omaan kotiin Helsinkiin kahden kissan kaveriksi.

***

Leikattu naaras, noin 1 v. (elokuussa 2011) Helsingissä

26.9.2011 Naperon olisi jo korkea aika päästä omaan kotiin kiltin kissakaverin ja omien ihmisten luokse. Yksi hoitopaikan omista kissoista on päättänyt, että Napsun hoitoaika on nyt täynnä ja hiukan kiusaa Napsua. Napsu ei lähde mukaan härdelliin vaan poistuu mieluummin paikalta.

21.8.2011 Miten ihmeessä kaunis Napero ei vieläkään ole löytänyt sitä omaa kotiaan? Napero tuttavallisesti Napsu, on hellyyttävä kissaneiti, joka on kiltti ja pärjää loistavasti muiden kissojen kanssa. Hoitopaikassa on ollut useita hoitokissoja, ja kaikkien kanssa Napero on tullut toimeen. Pennuille tämä hurmaava neiti on osannut nätisti opettaa kissan kieltä.

Napsu on edelleen ujohko vieraita ihmisiä kohtaan, mutta onpa muutama kyläilijä neitiä saanut jo silittääkin. Eikä neiti piiloon suinkaan juokse vaan sopivan välimatkan päästä seurailee oudon ihmisen tekemisiä. Leikin ja namujen avulla neiti kumminkin uskaltaa lähestyä vierastakin, jos vieras ei ole yli-innokas.

Kiinniotosta Napero ei pidä, mutta kun neidin saa syliin, painautuu hän rintaa vasten ja kehrää kovalla hurinalla. Yöt Napsu viettää mielellään hoitotädin kanssa samassa sängyssä, jos vain tilaa muilta kissoilta jää. Napsu antaa hoitaa itseään hienosti, eikä koskaan ole purrut tai raapinut hoitajaansa, vaikka tilanne on neitiä pelottanutkin. Napsu on vallan sympaattinen ja kaunis tyttö, joka haluaisi kodin kiltin kissakaverin seurana. :)

6.5.2011 Naperon veli Hunsvotti menehtyi valitettavasti äkilliseen sairaskohtaukseen. Napero tykkää kissaseurasta, joten tyttö etsiikin nyt omaa kotia toisen kissan/kissojen kaverina.

26.4.2011 Napero on ollut tänään luonani kotihoidossa tasan kolme viikkoa. Neiti on rohkaistunut kovasti näiden viikkojen aikana,tosin vieraita vielä hiukan ujostellaan ja tarkkaillaan piilosta. Leikin avulla käydään lopulta vieraatkin tutkimassa. Napero antaa silittää, kehrää kauniisti ja osaa naukua yllättävänkin äänekkäästi, jos joku asia painaa mieltä.

Napero elelee nyt koko asunnossa minun ja omien kissojeni kera ja tulee hienosti
toimeen näiden kanssa. Napero saa keskiviikkona tunnistesirun ja on sen jälkeen
valmis lähtemään omaan kotiin:)

7.4.2011 Napero on siro ja utelias kissatyttö, jolla on upea tabbykuvioinen turkki Napero saapui luokseni kotihoitoon yhdessä veljensä Hunsvotin kanssa 3.4.11 Ensimmäinen päivä kului sängyn alla veljen selän takana. Uudesta paikasta huolimatta, oli hädät osattu käydä tekemässä astiaan ja ruokakin oli käyty syömässä yön hiljaisuudessa.

Toisena päivänä Napero ei enää jaksanut sängyn alla kyyhöttää vaan tuli yllättävänkin reippaasti minuun tutustumaan, nuuskien minut päästä varpaisiin.
Napero myös päätti, että makuuhuoneessa eristyksissä omista kissoistani on tylsää, ja niinpä pienet tassut ilmestyivät oven alta seuraa hapuillen.

Kolmantena päivänä uteliaisuus vei voiton arkuudesta ja Napero kävi tutustumassa isompaan osaan asunnosta. Ollessani hoitohuoneessa Napero nukkui raapimispuun päällä, hipaisi minua ohi kulkiessaan ja näytti hienoja kuperkeikkoja vieressäni ja katseli minua kovin uteliaasti. Napero osaa myös naukua kainon vienosti.

Neljäntenä päivänä Napero oli jo taas paljon rohkeampi, sain hiukan silittää neitiä ja nuolipa hän hetken sormianikin. Eli ihminen on Naperon mielestä mielenkiintoinen otus, johon haluaa tutustua kaikessa rauhassa. Tämä tyttö kaipaa kissaseuraa ja uuteen kotiin muuttaisi mielellään veljensä Hunsvotin kanssa yhdessä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.