Nano

Lisätty sivulle: 2008-01-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Nano
14.2.2008 Nano muutti omaan kotiin.

***

Kuulumisia kodista:

18.6.2008 Nano sai jonkin aikaa sitten kaverikseen vanhemman tyttökissan kissun. Alkuun molemmat ujostelivat toisiaan, mutta tottuivat kissat sitten aikanaan toisiinsa. Nano on edelleen kovin leikkisä, kun taas Kissu on rauhallisempi. Niinpä Kissusta ei ole leikkikaveriksi ihan niin usein kuin Nano tahtoisi, ja välillä täytyy siis tyytyä leikkimään meidän ihmistenkin kanssa.

2.3.2008 Hei, tässä Nanon kuulumisia parin viikon jälkeen. Nano on sopeutunut mainiosti. Se on oikein seurallinen, eikä ole missään vaiheessa arastellut tutkia paikkoja tai tutustua ihmisiin. Ainoastaan eläinlääkärissä rokotusta otettaessa vähän pelotti, mutta senhän ymmärtää. Nano on innokas leikkimään hiirileluilla ja laser-täplällä, mutta jaksaa myös rauhoittua ja olla sylissäkin. Hyvin on siis elämä alkanut uudessa kodissa. Teemu ja Anu

***

UROS, noin 8kk (helmikuussa 2008)/Vantaalla

7.2.2008 Nano on ihanan suloinen ja rauhallinen kolli, oikea tavallinen kotikissa. Jouduin laittamaan Nanon suoraan samaan huoneeseen Jaron kanssa ja pojat tulivat heti juttuun, ei minkäänlaista sähähdystäkään kuulunut. Nyt kun menen hoitohuoneeseen Jaro juoksee heti vastaan ja Nano makoilee ikkunan edessä kiipeilypuussa ja tulee sieltä sitten tervehtimään.

15.1.2008 Nano-poika odottaa omaan kotiin pääsyä kotihoitopaikassa. Nano on tavallinen ja reipas kissapoika jonka tavallinen ulkonäkö ei toivottavasti ole esteenä kodin saannille.

KULUKORVAUS kissasta on 100,00 euroa. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.