Nanna

Lisätty sivulle: 2007-07-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Nanna
5.8.2007 Nanna muutti omaan kotiin Valkealaan Mars-kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

30.8.2007 Heippa! Nanna-neiti muutti siis Valkealaan maalle Mapen ja Leevin seuraksi, ja hienosti on sujunut kaikki. Nipa-koiraa vielä hieman pelätään ja sille pitää suhista, mutta kissakaverit ovat kivoja. Nanna nauttii ulkona kissalassa “ulkoilemisesta” ja on kova tyttö leikkimään. Leluiksi kelpaavat paperitöllykät ja yleensäkin kaikki mitä voi pöydiltä vaan alas tiputella, ja sen jälkeen kuljetella pitkin asuntoa niin ettei kenelläkään ole tietoa sen jälkeen mistä tavaroita voisi etsiä : )

Nanna on oikein hellyyden kipeä ja viihtyy sylissä. Raaka liha on suurta herkkua, mutta kaikki muukin tuntuu kelpaavan. Öisin meillä tuppaa olemaan 180cm leveässä sängyssämmekin hieman jo ahdasta kun kaikki 3 kissaa nukkuvat siellä kahden aikuisen lisäksi, mutta eihän niitä poiskaan raaski ajaa. Nanna lähettää kaikille oikein paljon terkkuja! Sari

***

NAARAS, noin 3kk (heinäkuun 2007 alussa) / Järvenpäässä

11.7.2007 Sosiaaliset tyttöset Nanna, Neiti ja Natalia odottavat kovasti omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai yksittäin.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.