Nana (nyk. Marx)

16.04.2019

Alkuperä: Suomi

23.7.2019 Nana (nyk. Marx) muutti omaan kotiin yhdessä siskonsa kanssa

28.7.2019 Kuulumisia kodista:

Kisut ovat asuneet nyt melkein viikon uudessa kodissaan ja viihtyneet mainiosti. Uusiksi nimiksi nämä saivat Marx (Nana) ja Engels (Neela). 
 
Ruoka on maistunut heille hyvin. Laatikko löytyi myös heti ekana iltana eikä vahinkoja ole sattunut muualle. Mitään muutakaan ikävää tilannetta ei ole sattunut, esim. viherkasvien luo (jotka on sijoitettu turvallisesti korkealle) tai parvekkeelle pääseminen ei suuremmin tunnu kissoja kiinnostavan. Kisut leikkivät mielellään huiskaleluilla ja metsästävät laser-osoittimen valoa. Onnistuneista huiskan saalistamisista olemme antaneet palkinnoksi pieniä herkkupaloja. 
 
Meidän ihmisten kanssa he tulevat myös oikein hyvin juttuun. Marx oli alkuun vähän arempi kuin Engels, mutta rohkaistui nopeasti. Nyt molemmat nauttivat rapsuttelusta, leikittämisestä ja muusta huomiosta. Ovat myös mielellään siellä missä ihmisetkin ovat ja liittyvät seuraan usein esim. kun ihminen lukee tai katsoo Netflixiä/HBOta. Kissat leikkivät paljon myös keskenään. 
 
Kaiken kaikkiaan olemme hyvin onnellisia perheenlisäyksestä ja kissatkin tuntuvat olevan tyytyväisiä uuteen kotiinsa ja ihmisiinsä! 

***

8.7. tiedusteluita ei enää oteta vastaan. 

 

Nana syntyi Rekku Rescuen sijaiskodissa, ja luvutusiän lähestyessä on aika alkaa etsiä omaa kotia! Pentukissa luovutetaan kotiin, joka ymmärtää vilkkaan pikkukissan tarpeita. Kissakaveri on kissanpennulle tärkeä.

3.7.2019

Kaikki tämän pentueen pennut ovat erittäin eloisia ja vilkkaita. Painivat niin keskenään kuin emonsakin kanssa. Tykkäävät leikkiä myös hiirillä sekä huiskaleluilla. Näinä villeinä leikin hetkinä ei ihmisten rapsutteluyritykset jaksa kiinnostaa, mutta kun väsy iskee, niin rapsutukset maistuu kissalle enemmän kuin hyvin. Välillä tosin unohtuu, että ihmisen käsi ei olekaan lelu… Tai varpaat! Nämä asiat ovat vielä opettelun alla, joten pentu ei ehkä ole paras vaihtoehto pikkulapsiperheeseen.

Pennut vielä vähän jännittävät vieraita ihmisiä, joten tutustumiselle kannattaa antaa aikaa ja antaa pennun lähestyä ensin. Tämän pentueen pennuista Nana on kaikkein itsenäisin, ja löytyykin usein esim. nukkumasta erillään muista pennuista. Nana tarvitsee siis kissakaverin, joka ymmärtää antaa Nanalle omaa tilaa. 

Kaikki pentueen kissat ovat uteliaita ja ovat kärppänä paikalla, jos esim. kaapin ovi jää auki. Eli tarkkana saa tämän pennun kanssa olla! Kaikki pennut vaikuttavat jo oppineen sisäsiistiksi.

Myös ruoka on maistunut kaikille hyvin (ovat maistelleet erilaisia ruokia; märkäruokaa eri muodoissa, kuivaruokaa, seitiä ja kanaa).

Nana steriloidaan ennen luovutusta.