Nalle Puh

Lisätty sivulle: 2012-01-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nalle Puh
26.6.2012 NALLE PUH JA CRUELLA MUUTTIVAT YHDESSÄ HELSINKIIN

****

NAARAS, noin 8kk (toukokuussa 2012), kotihoidossa Vantaalla

25.5.2012 Cruella ja Nalle siirtyivät meidän oman lauman puolelle ja ovat siis tottuneet hienosti koiriin ja muihin kissoihin. Myös akvaario on kiva “telkkari” kun sille päälle satutaan. Tytöt ovat ihan kohta menossa steriloitavaksi ja odottavatkin kovasti pääsyä omaan/omiin koteihinsa:)

10.5.2012 Lisätty kuvia kovasti reipastuneesta Nalle-tyttösestä :)

26.4.2012 Nalle Puh ja Cruella odottavat vielä omaa kotia. Mieluusti pitkään kahdestaan ollut kaksikko lähtisi omaan kotiin yhdessä, mutta toki koti voisi löytyä myös jonkun mukavan kissan kaverina. Nalle on kovasti jo kiinnostunut hoitohuoneen ulkopuolisesta elämästä, joten juoksee aina ovelle vastaan, että mitä jännittävää sieltä on tulossa tällä kertaa.

7.3.2012 Nalle Puh kävi eläinlääkärissä saamassa tehosterokotuksen ja olisikin nyt ihan valmis lähtemään omaan kotiin. Nalle jaksaa leikkiä, leikkiä ja leikkiä! Vaikka vähän alkuun ujostuttaakin niin leikillä Nallen saa innostumaan. Nalle lähtisi mieluusti jonkun kämppiksensä kanssa uuteen kotiin, tai kodissa voisi olla valmiina joku mukava kissa. Toki Nalle tykkää niin paljon leikkiä huiskaleluilla ihmisenkin kanssa, että tarvittaessa Nalle saattaisi pärjätä myös ainokaisena.

6.2.2012 Lisätty kuvia.

11.1.2011 Ankanpoika ja Nalle Puh ovat kotihoidossa pentujen Tihru, Odette, Odile sekä Daltonin veljekset kanssa samassa hoitopaikassa.

Ankanpoika on pieni ja söpö, ei enää arastele meitä mutta ei tunne oloaan tarpeeksi turvalliseksi nauttiakseen silityksestä, paitsi jos ei huomaa että koskettaja on ihminen, mutta tilanne muuttuu varmasti nopeasti. Nalle Puh on selkeästi Ankan sisko, nimi tuli korvista, ne oli sivulla vähän lupalla neidin saapuessa meille. Ollut alusta asti siskoaan iisimpi tapaus, leikkivät paljon keskenään. Tytöillä on hienon väriset silmät, toivottavasti kuvista näkyy. Ankanpoika ja Nalle Puh muuttaisivat mieluusti yhdessä uuteen kotiin.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.