Nala Karvatassu

aikuinen, n. 5v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Nala on ylväs rouvakissa, mustavalkoinen kaunotar, joka mielellään jakaisi kodin sinun, mutta vain sinun tai toisen aikuisihmisen kanssa. Muiden kissojen seurasta tämä tyttö ei niin piittaa.

1.10.2018

Nala sai oman kodin Helsingistä. Se on kotiutunut mainiosti ja leikki sekä hellittely maistuu.

2.9.2018

Kesän aikana Nala on osoittautunut varsinaiseksi hyötyeläimeksi. Kun kesä on tuonut kärpäsiä ja muita ötököitä sisälle, on Nala napsinut ne pois kiusaamasta.

Lelumaku on tarkentunut ja ehdottomaksi suosikiksi on noussut laserlelu. Punaisen pisteen jahtaaminen on typykän mielestä kerrassaan vastustamatonta puuhaa.

Kaiken tämän ahkeroinnin vastapainoksi kelpaa sitten käpertyä päiväunille hoitajan viereen.

3.5.2018

Nalasta on kotiutunut hoitopaikkaansa ja rentoutunut. Se on ottanut paikkansa hoitajan sängyn jalkopäästä unikaverina ja osoittautunut innokkaaksi lintubongariksi.

Nala on siisti tyttö ja innostunut pitämään huolta myös hoitajansa puhtaudesta. Pesuhetken lomassa se nuolee hoitajansa sormet siinä sivussa.

Vauhtia ei tästä tytöstä puutu. Raapimapuu ja lempilelut ovat ahkerassa käytössä.

2.4.2018

Nala on seurallinen ja mukava kissa. Se kulkee hoitajan mukana päivän askareissa. Toisaalta se viihtyy myös itsekseen pohtimassa syntyjä syviä.

Nalan lempilelu on hiirionki. Se nauttii leikkimisestä. Uuden ihmisen täytyykin sitoutua leikkiseuraksi, jotta tyttö pysyy tyytyväisenä.

Nala stressaa muiden kissojen läsnäoloa.  Aikaisemmassa kodissaan se hermostui sisälle tuijottavista vieraista kissoista niin, että kävi paniikissa myös kiinni omaan ihmiseensä. Myös äkilliset liikkeet ja äänet saattavat saada sen säpsähtämään. Tästä syystä se ei ole sopiva lapsiperheen lemmikki.