Nala

Lisätty sivulle: 2012-07-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nala
27.7.2012 NALA MUUTTI OMAAN KOTIIN ESPOOSEEN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

Meillä on mennyt Nalan kanssa todella hyvin. Aluksi neiti hieman ujosteli uutta paikkaa, mutta melko pian hän otti vallan talossa. Neiti on todella kova kehräämään sekä juttelemaan. Nalasta onkin kasvanut kunnon pikku liikeri ja vauhtia tuntuu riittävän välillä vähän liikaakin :). Nalan ihan ehdoton suosikkilelu on pikku hiiri, joiden kanssa hän leikkii innoissaan vaikka kuinka kauan. Meidän toisen kissamme Elviksen kanssa ollaan parhaita kavereita, he juoksevat kilpaa, putsaavat toisiaan ja nukkuvat vierekkäin. He ovat myös välillä kauhean huolissaan siitä, missä toinen on ja silloin pitääkin aina käydä näyttämässä missä toinen on :)

****

NAARAS, noin 11 viikkoa (heinäkuussa 2012, luovutus vkolla 28)

4.7.2012 Malla-mamma saapui kesäkuussa kotihoitoon kolmen pentunsa ja kahden ottolapsensa kanssa eikä sen jälkeen ole hoitolasta vauhtia puuttunut! Luovutusiässä ovat ensin Mallan omat pennut Lilbi, Nala ja Nesa, ja pari viikkoa kolmikon jälkeen seuraavat pienemmät ottolapset Kleo ja Nefe.

Nala on rohkea pikkutyttö, jota hoitotäti kutsuu kääpiöliikeriksi (leijonan ja
tiikerin sekoitus). Nala pelaa vauhdikkaita tassupallo-otteluita veljiensä kanssa, ottosiskojen kanssa keskitytään lähinnä painimiseen. Nala tulee välillä luokse leikkimään ja loikoilemaan, jolloin saattaa jopa intoutua kehräämään.

Poppoosta löytyy lisää kuulumisia keskustelufoorumilta TÄÄLLÄ.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.