Nala

Lisätty sivulle: 2011-08-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Nala
25.9.2011 NALA MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

UROS, noin 2v (kesällä 2011)

15.8.2011 Nala odottaa omaan kotiin pääsyä kotihoidossa Tallinnassa.
Kotihoitaja kertoo: Erittäin isokokoinen, pitkäjalkainen ja tuuheaturkkinen kissatyttö tuli kerrostalon rapun eteen- Tallinan kotihoitaja Larissa nauraa, että nyt kissat jo osavat itse tulla suoraan häneen kotiinsa. Mielettömän kaunis (aivan Maine Coon:in kaltainen!) ja super ystävällinen! Näytti siltä, että se on ollut kadulla jo pitkään: kovin laiha ja turkki täynnä kirppuja ja punkkeja. Kotihoitaja tutki kadonneiden eläinten ilmoitukset nettisivuilta ja sanomalehdestä, mutta kukaan ei etsi tätä kissaa.

Nalan koko huomio on suunnattu ihmiseen, kissalauman puuhat sitä ei kiinnosta, se vain makailee päivät hyllyllä ja katselee. Yöllä se hiipii sänkyyn nukkumaan.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS leikatustakissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.