Nakke

Lisätty sivulle: 2009-11-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Nakke
24.1.2010 NAKKE MUUTTI OMAAN KOTIIN LOHJALLE

****

KUULUMISIA omasta kodista:

15.2.2010 Hei! Kolme viikkoa on mennyt jo Nakella uudessa kodissa. Nakke on kotiutunut todella hyvin,seurallinen ja kova kehräämään. Ruoka maistuu ja vähän turhankin innokkaasti on paikalla, kun kaksi vanhempaa kissaa saavat omaa aikuisten ruokaa, joka kyllä kelpaa Nakellekin oman annoksen lisäksi. Ensimmäisen viikon jälkeen kissat olivat jo täysin hyväksyneet toisensa. Nakke ja 2-vuotias Samppa leikkivät ja juoksevat ympäri taloa. Yönsä Nakke haluaa nukkua Sampan vieressä nykyisin, ensimmäiset yönsä tuli ihmisten viereen voimakkaasti kehräten. Nakke on kyllä piristänyt meitä kaikkia, ihmisiä ja kissoja. Liitteenä pari kuvaa. Terveisin Eila + kissat

****

UROS, noin 2,5kk (marraskuussa 2009)

25.11.2009 Sisarusparvi Nakke, Nipa, Nami, Nelli ja Naali odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

Kertomus Tallinnasta: Hylätty kotikissa synnytti pennut kerrostalon ulko-oven kuistin alle. Reikä muurattiin kiinni siinä toivossa että kissat kuolevat nälkään. Mutta Larissa kävi montaa viikkoa joka ilta ruokkimassa emo-kissaa ulko-oven edessä olevan jalka-ristikon kautta (kuistin alus on noin 1 m syvä). Tietysti kaikki talon ihmiset haukkuivat häntä, mutta se ei haittanut. Lopuksi emo-kissa toi Larissan eteen kaikki pennut, sitten Larissa siirsi ristikon ja korjasi kaikki pennut turvaan ja emokin pääsi samalla ansastaan pois. Emo-kissa löydettiin myöhemmin imettämässä yhtä pikku pentua hylätyn mielensairaalan luota huonossa kunnossa hädin elossa.

Naali / Mustanaamainen “siiamilainen”-naaras
Nakke / Valkeanaamainen “siiamilainen”-uros
Nelli / Mustavalkoinen-valkoinen rinta-naaras
Nami / Mustavalkoinen:oikea suunpuoli-valkoinen,vasen-musta-naaras
Nipa / Mustavalkoinen-valkoinen suu-uros, se on perheen pää

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.