Nakero (nyk. Pähkinä)

Lisätty sivulle: 2014-09-03

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Nakero (nyk. Pähkinä)
14.9.2014 Nakero sai kodin Raisiosta Pomelon ja kolmen muun kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

25.11.2014 Pieni Pähkinä muutti meille syyskuussa vaikka kissoja oli jo ennestään neljä, muttakun Rekkujen Jaana laittoi Pähkinän silloiselta nimeltään Nakeron kuvan Facebookiin niin tämä mamma oli ihan myyty :) Ja voi ihanampaa kissanpentua saa hakea. Pähkinä hurmaa meillä kaikki, niin omat kun vieraatkin ihmiset. Pähkinä ei todellakaan aikaillut myöskään muihin kissoihin tutustumisessa. Kehruukone on käynnissä kokoajan. Sylissäkin Pähkinä viihtyy kauan varsinkin kun hän itse päättää että nyt pitää päästä syliin, niin Pähkinähän tulee syliin. Häntä ei kauheesti kiinnosta että mitä olet tekemässä vaan hän tulee syliin kehräten ja käy siihen nukkumaan. Pähkinä on kummasti saanut vauhtia myös meidän hieman iäkkäämpään kissaosastoon. Ei meillä nyt muutkaan kissat vielä ikäloppuja ole, Viivi on 6, Vilma on 5 ja Viki on 4. Ainut asia mitä Pähkinä vähän pohtii on että uskaltaako Viivin kimppuun käydä. Viivi joka on siis vanhin niin on selkeästi tämän lauman kiistaton johtaja. Pähkinä on muutaman kerran vaaninut Viiviä ja kun hän on tehnyt hyökkäyksensä niin ennen kun kerkee kohteen kimppuun Viivi on kääntynyt jolloin Pähkinä kurvaa ohi. Selkeesti löytyy kunnioitusta johtajaa kohden:)

***

Urospentu (leikataan) n. 3kk. Kotihoidossa Vantaalla.

11.9.2014 Nakeroa ollaan menossa katsomaan, joten siitä ei oteta kyselyitä vastaan.

3.9.2014 Nakero on vielä tosi ujo pikkuinen kollipoika. Se siirtyi pääkaupunkiseudulle hoitoon Satakunnasta jossa sen sisarukset olivat jo löytäneet kodin, mutta Nakero siirtyi yhdistykselle ja ennen kotiinlähtöä sen madotuksen ja rokotuksen lisäksi myös leikkautetaan.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.