Naira

Lisätty sivulle: 2016-08-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Naira
2.11.2016 Naira muutti omaan kotiin Helsingissä toisen tyttökissan kaveriksi.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 6/2016.

18.9.2016 Naira on kovasti reipastunut viime viikkojen aikana, ja kehrää kovasti saadessaan silityksiä. Tältä pennulta ei myöskään energiaa puutu! Paini-ja hippaleikit veljen kanssa ovat hauskaa seurattavaa, ja neiti leikkii mielellään myös kotihoitajansa kanssa. Joka nurkka on uteliaan pennun päästävä nuuskimaan. Vieraita Naira hiukan vielä ujostelee, mutta aika ja kärsivällisyys palkitsevat takuuvarmasti uuden omistajan.

Naira etsii rauhallista aikuiskotia, missä sille olisi kaveriksi reipas ja leikkisä tyttökissa. Pienten lasten perheeseen Naira ei sovi.

19.8.2016 Sisarukset Naira ja Neko saapuivat emonsa kanssa Rekkujen kotihoitopaikkaan elokuun ensimmäisellä viikolla. Naira on nopeasti kesyyntynyt kotihoidossa, vaikka hieman vielä kosketusta arasteleekin. Neiti on kova tutkimusmatkailija, ja leikkii mielellään sekä itsekseen keppilelulla että kaverin kanssa! Hippaleikit ovat olleet hauskaa seurattavaa, ja energiaa tytöllä riittää tuntikausiksi – kuten myös ruokahalua. Se tarvitseekin uudessa kodissa paljon leikkiä, kärsivällisyyttä ja kosketuksiin totuttamista.

Naira etsii kotia yhdessä veljensä Nekon kanssa tai reippaan tyttökissan kaverina. Aivan pienten lasten perheeseen Naira ei arkuutensa vuoksi sovi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.