Nacho

2016 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

16.7. Nacho muutti omaan kotiin Tacon kanssa

 

***

Nacho on omilla ehdoillaan huomiota ja rapsutuksia kaipaava kissaherra, joka etsii loppuelämän kotia ystävänsä Tacon kanssa.

14.4.2023

Nacho etsii yhä omaa kotia kaverinsa Tacon kanssa. Sijaiskodista on tullut entistä tutumpi ja alun jälkeen Nacho hakeutuu aikaisempaa enemmän ihmisen seuraan. Nacho on tulee nykyisin usein ihan syliin asti ja nauttii ihmisen vieressä nukkumisesta. Myös ruoka on alkanut Nacholle maistumaan paremmin. Nacho syö ja juo nykyisin erittäin hyvin, eikä nirsoilua ole enää esiintynyt.

 

14.3.2023

 

Nacho on itsenäinen, mutta seurasta nauttiva kissa, joka etsii kotia Taco-kissan kaverina. Kaksikko saapui yhdistykselle kodinvaihtajina itsestään riippumattomista syistä. Vaikka Nacho nauttii ihmisseurasta, ei se kuitenkaan tykkää liiallisesta huomiosta, eikä viihdy pitkiä aikoja sylissä. Nacho hakeutuukin seuraan, kun sitä itse kaipaa. Nacho leipoo, kehrää paljon, puskee päällään ja nauttii rapsutuksista, silloin kun se hänelle itselleen sopii.

 

Ruuan suhteen Nacho on varsin nirso, eikä uskalla syödä kaikkia ruokia. Nacho on todella utelias kissa ja löytäessään paikkoja, jossa nauttii olla, viettää hän paljon aikaa siellä. Leikkeihin Nacho lähtee kuitenkin myös  mukaan ja kaipaakin omistajaa, joka olisi innokas pitämään kissaa aktiivisena. Ystävänsä tavoin myös Nacho pelkää imurin ääntä todella paljon ja kaipaakin omaa piilopaikkaa imuroinnin aikana. Nacho kävi tammikuun alussa hammaskivenpoistossa, jonka yhteydessä hampaat todettiin ulkoisesti ja hammasröntgenin perusteella olevan hyvässä kunnossa.

 

Nacho on erittäin kiltti kissa, kun kissan elekieltä ja tahtoa kuunnellaan. Pienten lasten perheeseen Nacho ei sovi. Ystävykset ovat olleet aina yhdessä ja ne tulevat hyvin toimeen, joten he muuttavat yhdessä uuteen kotiin.