Nacho

2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Nacho on omilla ehdoillaan huomiota ja rapsutuksia kaipaava kissaherra, joka etsii loppuelämän kotia ystävänsä Tacon kanssa.

 

23.1.2023

 

Nacho on itsenäinen, mutta seurasta nauttiva kissa, joka etsii kotia Taco-kissan kaverina. Kaksikko saapui yhdistykselle kodinvaihtajina itsestään riippumattomista syistä. Vaikka Nacho nauttii ihmisseurasta, ei se kuitenkaan tykkää liiallisesta huomiosta, eikä viihdy pitkiä aikoja sylissä. Nacho hakeutuukin seuraan, kun sitä itse kaipaa. Nacho leipoo, kehrää paljon, puskee päällään ja nauttii rapsutuksista, silloin kun se hänelle itselleen sopii.

 

Ruuan suhteen Nacho on varsin nirso, eikä uskalla syödä kaikkia ruokia. Nacho on todella utelias kissa ja löytäessään paikkoja, jossa nauttii olla, viettää hän paljon aikaa siellä. Leikkeihin Nacho lähtee kuitenkin myös  mukaan ja kaipaakin omistajaa, joka olisi innokas pitämään kissaa aktiivisena. Ystävänsä tavoin myös Nacho pelkää imurin ääntä todella paljon ja kaipaakin omaa piilopaikkaa imuroinnin aikana. Nacho kävi tammikuun alussa hammaskivenpoistossa, jonka yhteydessä hampaat todettiin ulkoisesti ja hammasröntgenin perusteella olevan hyvässä kunnossa.

 

Nacho on erittäin kiltti kissa, kun kissan elekieltä ja tahtoa kuunnellaan. Pienten lasten perheeseen Nacho ei sovi. Ystävykset ovat olleet aina yhdessä ja ne tulevat hyvin toimeen, joten he muuttavat yhdessä uuteen kotiin.

 

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0452171719

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

emmihrekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Nacho

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.