Naava

Lisätty sivulle: 2012-11-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Naava
6.3.2013 Naava muutti omaan kotiin Vataalle N

***

Leikattu naaras, noin 1,5-3v. kotihoidossa pääkaupunkiseudulla

3.1.2013 Suloinen Naava kaipailee edelleen itselleen kotia, jossa ymmärretään neidin ajoittainen ujous. Äkkinäisiä liikkeitä Naava arastelee edelleen, joten ei sovellu kotiin jossa on leikki-ikäisiä lapsia. Neiti on kumminkin todella kiltti, tykkää silityksistä ja rapsutuksista, arastelu näkyy karkuunmenemisenä. On tottunut jo koiriinkin hyvin ja tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa. Naavan uudessa kodissa tulisi olla seurana sosiaalisia kissoja, ainoaksi kissaksi ei sovellu ujoutensa vuoksi. Kantokoppa aiheuttaa neidissä myös pienen paniikin, siihen totuttelua on hyvä jatkaa kotona. Naava on oppinut hoitopaikassaan leikkimään virikelelujen kanssa, joista saa etsiä ruokansa.

15.11.2012 Kerkkä, Myski ja Naava-emo odottavat vielä omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen, mutta mieluiten niin että jatkossakin kaikilla olisi kissaseuraa omassa kodissaan.

2.11.2012 Naava-emo ja sen pennut Lissu, Kerkkä, Silmu ja Myski pääsivät Satakunnasta hoitoon pääkaupunkiseudulle juuri kun emo oli synnyttänyt. Lisäksi orpo Myrtti-pentu liitettiin pentueeseen muutamaa päivää myöhemmin.

Nyt suloiset pikkuiset ovat 12-viikkoisia ja valmiita lähtemään omaan kotiin. Pentuja on sosiaalistettu erityisen paljon, sillä kotihoitajat toimivat koira- ja kissakoulu Heiluvassa Hännässä ja ovat luvanneet myös järjestää pentueelle ilmaisen pentukurssin koulutustiloissaan Helsingissä.

Naava-emo on myös hurmaava persoona. Alkuun Naava jännitti ihmisiä (etenkin miehiä) aika paljon, mutta ajan kanssa neiti on tottunut ihmisiin, joiden luona asuu erittäin hyvin. Eli usein tulee sohvalle ihmisen viereen hakemaan huomiota. Naava on ollut omista pennuistaan erittäin hyvin huolehtiva hurmaava neiti.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.