Naava

2016 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Naava on arviolta 5-vuotias kissaneiti, joka on tullut Rekku Rescuen hoiviin kissapopulaatiosta. Naava on pienen alkututustumisen jälkeen sosiaalinen ja paijailusta pitävä kissa, mutta uudessa kodissa tulisi varautua rakentamaan luottamusta Naavan kanssa sen omaan tahtiin.

11.6.2021

Uudessa kodissa pitäisi pystyä sitoutumaan Naavan melko tarkkaan ruokavalioon. Naavalla menee vatsa helposti sekaisin, jos ruokaa alkaa vaihtamaan. Naavalle sopineista ruuista kerrotaan uudelle omistajalle tarkemmin.

Naava on aktiivinen luonne, jota kaikki uudet asiat kiinnostavat. Naava saattaisi esim. tykätä valjaissa ulkoilusta, kunhan kotiutumisen jälkeen voi aloittaa valjaisiin totuttamisen Naavan tahtiin (sijaiskodissa tämä ei vielä ollut mahdollista). Aiemmassa sijaiskodissa Naava on tullut toimeen muiden kissojen ja koirien kanssa.

Pientä varautumista ihmisiä (ja hoitotoimenpiteitä) kohtaan Naavalla edelleen on, joten uuden kodin tulee varautua luottamukseen rakentamiseen rauhassa. Kantokopassa matkustaminen on myös Naavalle kauhistus, joten tähänkin uuden kodin kannattaa varautua. Ajan ja kärsivällisyyden kanssa Naavasta kuitenkin varmasti tulee uuteen kotiinsa valloittava ja ystävällinen perheenjäsen.

9.6.2021

Naava tuli Rekku Rescuelle alkuvuodesta 2021, mitä ennen se oli ehtinyt viettää jo muutaman kuukauden toisessa sijaiskodissa. Alkujännityksen jälkeen Naavasta on kuoriutunut sosiaalinen kissa, joka ei meinaa saada paijailusta tarpeekseen. Totuttuaan uuteen ympäristöönsä, Naava on tykännyt nukkua yönsä sijakoti-ihmisensä kyljessä, kainalossa, päällä, tai muuten vaan mahdollisimman lähellä. Uuden kodin tuleekin varmistaa, että Naavalle löytyy riittävästi aikaa ja rakkautta.

Populaatiotausta näkyy Naavan ulkonäössä mm. normaalia lyhyempinä jalkoina ja persoonallisina, hieman harittavina silminä. Pienen kokonsa vuoksi Naava saikin sijaiskodissa lempinimen Tilli. Naavan takajaloissa on myös havaittavissa pientä jäykkyyttä, mutta se ei tämän kissan menoa haittaa! Naava on silti erittäin ketterä kissa, jonka jokaöisiin harrastuksiin kuuluu omat rallikisat ympäri asuntoa.

Summary in English

Naava is a female cat, who came to Rekku Rescue at the start of this year. Before this, she spent some time in another foster home, after being rescued from a cat population outside. Naava has gotten used to humans, but even though she has grown to love the attention of her humans, she still can be a bit shy and needs to get more used to being handled (nail clipping, etc). Naava is looking for a home that understands her past and has the patience to help her get used to her new life in safety, and that also has the time to give her the attention and love that she deserves.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Lotta / 050 307 1747

Soittoajat: Sähköpostitse tehdyn sopimuksen mukaan

lottarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Naava

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.