Myyry

n. 2-5v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

30.11.2020 Myyry löysi ikioman kotinsa.

***

Myyry on vielä arka mutta rapsutuksia rakastava ja hyvin kehityskelpoinen suloinen kissaneiti.

11.11.2020

Myyry on leikkisä, aktiivinen ja rapsutuksia rakastava arkajalka. Tästä nuoresta kissaneidistä saa varmasti uskollisen ja aktiivisen ystävän, kunhan jaksaa rauhassa rakentaa sen kanssa luottamusta. Sijaiskodissa sen kehitys on ollut todella nopeaa. Myyry varmasti etenee, ja luottamuksen rakentaminen on eittämättä palkitsevaa puuhaa. Kissa on luonteeltaan todella kiltti ja ystävällinen, vain kerran on huitaissut ja raapaissut säikähtäessään yllättävää rapsutusyritystä.

Myyry on arka uusia ihmisiä ja kovia ääniä kohtaan, mutta siitä on kuoriutunut ihmiseen tottuessaan seurallinen kaveri, joka hakeutuu piiloistaan (sängyn alta tai kaapin päältä) lattialle tai sohvalle makoilemaan ja hakemaan hellyyttä. Kun sitä lähestyy rauhallisesti, kissaneiti rakastaa rapsutuksia ja hellyydenosoituksia eikä meinaa saada niistä tarpeekseen. Myyry myös rohkaistuu aina kun huiskulelu otetaan esille: leikkimistä ei malttaisi lopettaa ollenkaan! Normaalisti keskellä lattiaa vaaniminen ei tuulisi kuuloonkaan ihmisen liikkuessa, mutta leikkiessä kaikki moinen arkailu unohtuu.

Märkäruoka on Myyryn lempiruokaa, mitä enemmän kastiketta sen parempi. Saattaapa kuulla hennon ja kirkkaan maukaisun, kun ruoka-aika alkaa lähestyä. Hiekkalaatikolla neiti on asioinut ilman ongelmia.

Ei ole tottunut nosteluun, eikä toistaiseksi ole sylikissa. Myyry kuitenkin nauttii kun sen viereen tullaan istumaan, ja pikkuhiljaa se on alkanut vienosti hakeutumaan myös ihmisen seuraan. Herkuilla tätä kehitystä voi varmasti vahvistaa, ja rohkaista Myyryä ottamaan itse kontaktia ja näyttämään, ettei ihminen ole pelottava.

Myyry suhtautuu toisiin kissoihin uteliaan ystävällisesti ja hän varmasti nauttisi kovasti jos uudessa kodissa olisi kiltti ja reipas tyttökissa hänelle leikkikaveriksi ja näyttämässä esimerkkiä reipastumiseen.