Myy

Lisätty sivulle: 2012-02-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Myy
21.2.2012 MYY MUUTTI OMAAN KOTIIN VANTAALLE

****

KUULUMISIA omasta kodista:

1.3.2012 Myy on ihana pikku veijari, ihan nimensä veroinen! On oppinut pyytämään ruokaa kun tulen kotiin, ja muutenkin juttelee. Syö hyvin, taitaa olla myös kasvissyöjä kun nappasi eilen lautaseltani salaatinlehden ja söi sen :) tänään aloitettiin Myyllä matokuuri kun 16.3 on rokotus-aika.

Hellyydenkipeä kisu nukkuu yöt vieressä ja kun tulen kotiin Myy nukkuu mielellään sylissäni. Kissa nukkuu koko yön, enää ei tarvitse herätä keskellä yötä :) Utelias pikku veikko on tutkimassa kaikkea mikä liikkuu, televisio on kova sana. Myös oma häntä ihmetyttää ja sitä on kiva jahdata. Paljon leluja tytöllä on, suurin osa palloista on teillä tuntemattomilla, kun Myy kanniskeli niitä suussaan ympäri asuntoa. Kun äiti kävi katsomassa Myytä tässä yksi ilta, niin likka oli ihan fiiliksissä, ihan innoissaan ja sylissäkin jaksoi olla. Syli on Myyn yksi lempi nukkumapaikoista. Hyrynä jatkuu edelleen kovana, myös kynsiä leikatessa. Yöllä on suloista kun vahingossa käsi osuu typyyn niin heti alkaa hyrinä :D Päivittelen taas meidän yhteisestä taipaleesta.

*****

NAARAS, n.12vkoa (helmikuussa 2012) Vantaalla

13.2.2012 Myy sekä sisaruksena Miu ja Figaro ovat suloisia, hurisevia raitapaitoja, leikkisiä ja kilttejä pikkuisia. Luovutus viikolla 8.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.