Mytty

06/2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Mytty on veikeän näköinen kollipoika. Vaikka hän arastelee vielä vähän vieraita, niin tuttujen ihmisen seurassa hänestä paljastuu todella suuri persoona.

7.1.2019

Mytyn syntymän ajankohtaa voidaan vain arvailla, mutta hänen arvioidaan olevan kevään 2018 pentuja. Tallissa asuneesta populaatiosta loukutetusta arkalaisesta on hitaasti kotikissakoulussa kuoriutunut pikkupoika, joka rakastaa riehua ja nukkua tutun ihmisen vieressä. Myös vieraat saavat audienssin, jos malttavat antaa hetken aikaa ja omaa tilaa Mytylle. Mytty rakastaa muiden kissojen seuraa, eikä sovellu ainoaksi kissaksi.

Kaikkien metkujensa lisäksi Mytty on myös hyvin vahva luonteeltaan – aivan hissukka ei siis tämän vauhdissa pysy, vaan hän kaipaa itselleen kunnon vastusta kissakaverista. Lapsista ja koirista Mytyllä ei ole kokemusta, joten hänelle etsitään kotia rauhallisesta aikuiskodista yhden tai parin kissan kollikissan kaverina. Mytylle tärkeintä on vain, että kaverit jaksavat painia ja jakaa seikkailuja ihmeellisessä ihmisasunnossa hänen kanssaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Tiia / 050 307 1736‬

Soittoajat: Maanantai klo 20-21

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Mytty

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.