Mytty (nyk. Taneli)

06/2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Mytty on veikeän näköinen kollipoika. Vaikka hän arastelee vielä vähän vieraita, niin tuttujen ihmisen seurassa hänestä paljastuu todella suuri persoona.

3.2.2019

Mytty, nykyisin Taneli, muutti Sampsan ja Niksun kaveriksi Helsinkiin!

7.1.2019

Mytyn syntymän ajankohtaa voidaan vain arvailla, mutta hänen arvioidaan olevan kevään 2018 pentuja. Tallissa asuneesta populaatiosta loukutetusta arkalaisesta on hitaasti kotikissakoulussa kuoriutunut pikkupoika, joka rakastaa riehua ja nukkua tutun ihmisen vieressä. Myös vieraat saavat audienssin, jos malttavat antaa hetken aikaa ja omaa tilaa Mytylle. Mytty rakastaa muiden kissojen seuraa, eikä sovellu ainoaksi kissaksi.

Kaikkien metkujensa lisäksi Mytty on myös hyvin vahva luonteeltaan – aivan hissukka ei siis tämän vauhdissa pysy, vaan hän kaipaa itselleen kunnon vastusta kissakaverista. Lapsista ja koirista Mytyllä ei ole kokemusta, joten hänelle etsitään kotia rauhallisesta aikuiskodista yhden tai parin kissan kollikissan kaverina. Mytylle tärkeintä on vain, että kaverit jaksavat painia ja jakaa seikkailuja ihmeellisessä ihmisasunnossa hänen kanssaan.