Mytty-Tiikeri

07/2023 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Mytty on hyvin vilkas, läheisyydenkaipuinen ja hurmaava pieni pentu.

14.1.2023

Mytty-Tiikeri saapui yhdistyksen sijaiskotiin pienestä pääkaupunkiseudun populaatiosta syyskuussa yhdessä sisarustensa Pööpön, Pikkutassun sekä Parkun kanssa. Mytty-Tiikeri on ollut alusta lähtien nelikosta rohkein, ja nykyään vakiokalustoa milloin kenenkin ihmisen olkapäillä. Hän ei vierasta tai arastele juuri ketään tai mitään, ja suorastaan vaatii huomiota omakseen kuten kuuluukin. Mytty-Tiikeri kaivautuu kainaloon aina kun vain leikeiltään kerkeää, ja nauttii läheisyydestä ja rapsutuksista erittäin paljon. Mytty-Tiikeri on takuuvarma sydäntensulattaja, josta saa erinomaisen kissan kenelle tahansa. Hän on utelias seikkailijaluonne, josta riittää vauhtia taloon jos toiseenkin. Mytty on myös hyvin perso herkuille, ja olisi varmasti myös koulutettavissa vaikka ja mihin.

Hiekkalaatikkohommat sekä ruokailu on sujunut Mytyltä oikein mallikkaasti koko ajan.

Mytty rohkeana pentuna voisi sopia miltei talouteen kuin talouteen. Hän pärjäisi varmasti kohteliaan koirankin kanssa kunhan tutustuttaminen tehdään huolellisesti. Mytyn vauhdikkaan ja rohkean luonteen vuoksi etsimme hänelle ensisijaisesti uudeksi kodiksi lapsiperhettä, jossa on tarpeeksi monta leikittäjää ja huomionantajaa.

Huomioithan kuitenkin, ettemme sijoita pentuja ainoiksi kissoiksi!

Mytyn kaveriksi sopii kissa, joka ei pelästy vauhdikasta menoa eikä jää aivan jalkoihin, koska Mytty ei tunne henkilökohtaisen tilan käsitettä vielä kovin hyvin. Tämän vuoksi Myttyä ei sijoiteta esimerkiksi pentuetoverinsa Parkun kanssa yhdessä. Näin energisen kissan kanssa talouden toisen kissan olisi myös hyvä olla itsekin leikkisä.