Mysse (nyk. Mauno)

Lisätty sivulle: 2014-09-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Mysse (nyk. Mauno)
2.2.2015 Mysse sai kodin Lohjalta Oscar-kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

12.2.2015 Mysse sai uuden nimen, Mauno ja onkin reagoinut siihen hyvin ja tulee ihan luokse kutsuttaessa. Meillä on mennyt oikein hienosti, Mauno on rohkaistunut hurjasti siitä mitä oli tullessaan, ihan menee pää ja häntä pystyssä pitkin taloa ja on kova poika leikkimään! Hän oli ensimmäiset 4 päivää eristettynä yläkertaan, aristeli meitä kovasti mutta aina yksin jäädessään alakerrassa kuului tepsutuksen äänet; kovasti tutki ja teki sinne oman alueensa. Oven takaa kuuli meidän toisen kissan maukumisen ja nousi heti kolostaan ja innoissaan ovea kohti. Seuraavana päivänä sitten päästimme Oscarin katsomaan. Mauno meni heti Oscarin luokse ja alkoi koko yön kestänyt haistelu/ katselutapahtuma. Aamulla oltiin jo parasta kaveria ja alkoi Maunon tutkimusmatka alakertaan ja samana iltana pääsin oikein kunnolla silittämään ja hän antoi enemmän rakkautta kuin kukaan tuntemani kissa <3 Joka päivä enemmän antaa itsestään, nyt on jo ihan kotonaan, ei aristele meitä, antaa silittää ja telmii ja välillä nukkuukin kaverinsa kanssa.

Mauno on aivan mahtava kissa, hassu ja suloinen ja huomaa kuinka hän rakastaa uutta ystäväänsä. Kyllä on varmasti nyt koti ja kissa löytäneet toisensa. Emme voisi olla tyytyväisempiä! Joka päivä pääsee lähemmäksi. Hän on minun kanssa jo ihan parasta kaveria, rakkauskehräyssilityshyökkäyksiä tulee jo useampia päivässä, eikä arkailekaan juuri ollenkaan enää.

Tässä muutama kuva Maunon ja Oscarin toisesta yhteisestä päivästä.

***

Leikattu uros, synt. noin 1.7.2014. Kotihoidossa Vantaalla.

30.1.2015 Multi-veljen lähdettyä Myssestä tuli erittäin seurankipeä poika. Ruoka-aikaan kiehnää jaloissa ja rapsutuksia ei varmastikaan voisi saada liikaa. Arka perusluonne näkyy vielä hieman, mutta ei tätä enää uskoisi samaksi kissaksi, on niin paljon reipastunut. Uutena leikkinä se on keksinyt juosta kilisevä hiiri suussaan edestakas asuntoa. Mysse tykkää myös harjaamisesta. Sijaiskodin omat kissat eivät hyväksy Mysseä, joten se on kovin yksinäinen ilman leikkitoveria ja tarvitsee oman kodin pikaisesti.

29.1.2015 Lisätty Mysselle rapsutteluvideo. Vieraita ihmisiä Mysse vielä kovasti aristelee, mutta kotihoitajan kanssa ollaan jo hyvää pataa!

23.1.2015 Myssen velipoika Multi on jo muuttamassa omaan kotiin ja Mysse on jäämässä yksin hoitopaikkaan. Mysse toivoisi pääsevänsä nopeasti omaan kotiin, jossa sillä olisi reipas ja sosiaalinen kollikaveri odottamassa!

13.1.2015 Mysse tykkää jo kovasti rapsutuksista, eikä käsi ole enää melkein ollenkaan pelottava. Syliin se ei vielä tule itse, mutta viihtyy sylissä, kun sen itse ottaa paijaukseen. Namipalat maistuvat hyvin, joten sitä saattaa olla helpohko kouluttaa kesymmäksi. Multi-veljen häntä on lempilelu; sitä on kiva saalistaa, kun veli on rapsuteltavana. Kylässäkin käytiin jouluna; tunnin ajomatkat sujuivat hyvin ja perillä uusia paikkoja uskallettiin tutkailla, kun ihmisiä ei ollut kisujen vierashuoneessa häiritsemässä. Myös uusi vuosi meni hienosti, raketit eivät paljonkaan pelottaneet.

1.12.2014 Mysse on nopeasti reipastuva, mutta vielä jonkin verran arka poika. Silittämään pääsee, kun se nukkuu pesässä, muuten käsi pelottaa. Sylissäkään ei vielä viihdy. Varovaisen utelias, mutta todella leikkisä. Keskittyessään leikkiin unohtaa pelkonsa ja kisua pääsee paremmin lähestymään. Mysse muuttaisi mielellään reippaan ja sosiaalisen kollin kaveriksi.

29.9.2014 Mysse ja sisarukset ovat pentuenergiaa pursuava poppoo, vauhtia näiltä pennuilta ei puutu ja leikkiä keksitään kaikella mikä on tassujen ulottuvilla. Reipas kissakaveri olisi hyvä juttu, jospa seura opettaisi näitä vipeltäjiä välillä myös hiljentämään vauhtia ja tulemaan vaikka rapsutuksille, tällä hetkellä sisarukset keskittyvät ihmisen huomion sijasta toistensa kanssa telmimiseen. Aivan pienten lasten perheeseen pennut eivät sovi varovaisen luonteensa takia.

14.9.2014 Gepsi ja pennut siirtyivät uuteen hoitopaikkaan.

10.9.2014 Mysse on vauhdikas ja utelias pikkukissa, joka kumminkin hieman ujostelee ihmisen liikkeitä ja kättä. Uteliaana on kumminkin heti leikkimässä , kun vain on leikittäjä paikalla. Pikkumies myös auttaa mielellään hiekkalaatikoiden putsaamisessa ja lattioiden lakaisemisessa.

Myssen kodissa tulee olla reipas kissakaveri seurana.

Gepsi saapui hoitopaikkaan 4.8. kuuden ottopennun Multi, Mysse, Mega, Miitti, Mysti ja Tradi kanssa. Kaikki pennut eivät ole sisaruksia keskenään, mutta ovat lähtöisin Satakunnasta saman talon pihapiiristä, jossa kissojen pito oli riistäytynyt käsistä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.