Mysli

Lisätty sivulle: 2014-02-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Mysli
11.3.2014 Mysli ja Harmu saivat kodin Riihimäeltä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

15.3.2014 Meillä sujuu täällä oikein hyvin! Tytöt ovat kotiutuneet nopeasti. Ei ole kummallakaan pahemmin mitään stressioireita. Mysli söi vähän huonosti, mutta nyt ruokahalu on jo oikein hyvä. Harmu on huippusosiaalinen ja rakastaa hellyyttä. :) Löysivät heti omat petinsä ja nukkuvat yöt rauhassa. Pari kertaa yössä tytöt käpertyvät meidän kainaloon, kun tulee hellyyspuuska. Ne leikkivät todella paljon keskenään ja tuovat kyllä paljon iloa. Mysli arkailee vielä jonkin verran, mutta on alkanut sylissä rentoutua ja kehrääkin. Tätä viestiä kirjoittaessani tytöt nukkuvat vieressäni päiväunia kiinni toisissaan, kun äsken leikkivät niin kovasti kun vanhempani tulivat pentuja katsomaan. :) Mieheni on aivan myyty ja on kyllä hoitanut tyttöjä todella hienosti.

Harmu ja Mysli ovat kyllä sulattaneet sydämet ihan täysin. Myslikin on rohkeampi päivä päivältä. Matokuurikin sujui hienosti. Tytöt tykkäävät tosi paljon painia keskenään, leikkiä leluilla ja kiipeillä saunalla. Harmu on oikea sylivauva ja Myslikin tulee mielellään kainaloon päivä- ja yöunille. Ruoka maistuu hyvin ja virtaa riittää!

***

Leikattu naaraspentu, noin 11 vkoa (helmikuun lopussa), kotihoidossa Espoossa

28.2.2014 Mysli on nätti mustavalkoinen tyttöpentu joka saapui Satakunnasta pääkaupunkiseudulle etsimään uutta kotia. Merlin, Mysli, Harmu ja Haiku ovat sisaruksia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.