Myski (nyk. Naomi)

Lisätty sivulle: 2012-11-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Myski (nyk. Naomi)
22.11.2012 MYSKI MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN KAHDEN KISSAN KAVERIKSI

****

LEIKATTU NAARASPENTU, 3kk (marraskuun alussa 2012), kotihoidossa pääkaupunkiseudulla

15.11.2012 Kerkkä, Myski ja Naava-emo odottavat vielä omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen, mutta mieluiten niin että jatkossakin kaikilla olisi kissaseuraa omassa kodissaan.

2.11.2012 Naava-emo ja sen pennut Lissu, Kerkkä, Silmu ja Myski pääsivät Satakunnasta hoitoon pääkaupunkiseudulle juuri kun emo oli synnyttänyt. Lisäksi orpo Myrtti-pentu liitettiin pentueeseen muutamaa päivää myöhemmin.

Nyt suloiset pikkuiset ovat 12-viikkoisia ja valmiita lähtemään omaan kotiin. Pentuja on sosiaalistettu erityisen paljon, sillä kotihoitajat toimivat koira- ja kissakoulu Heiluvassa Hännässä ja ovat luvanneet myös järjestää pentueelle ilmaisen pentukurssin koulutustiloissaan Helsingissä.

Kilpparikuvioinen Myski on hurmaava, vaikka paikoitellen hieman vetäytyvä hurmuri. Mutta tutustuttuaan se on aivan mainio persoona ja hakeutuu mielellään ihmisten läheisyyteen. Nauttii hurjasti leikkimisestä ja on hoitopaikassa tavannut myös talon koirat, eli pärjää myös koiraperheessä. Myski lähtisikin mieluiten kotiin, jossa olisi kissaseuraa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.