Myrskyluodon Maija (nyk. Minni)

Lisätty sivulle: 2015-11-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Myrskyluodon Maija (nyk. Minni)
19.12.2015 Maija ja Jurmu saivat yhteisen kodin Vantaalta.

***

Leikattu naaraspentu, s. 8/2015, kotihoidossa Hämeenlinnassa.

30.11.2015 Maija on saanut viimeisetkin arkuuden rippeet kadotettua ja on jo oikein reipas tyttö! Se tulee muiden kissojen kanssa ovelle vastaan ja ottaa rapsutukset vastaan tyytyväisenä. Leikkien jälkeen se tykkää kavuta syliin nukkumaan ja kehrää siinä onnellisena. Usein se vielä yrittää kaivautua mahdollisimman lähelle ja puskee hoitajaa koko pienen pennun voimalla ja kupsahtaa kainaloon makoilemaan! Ruoka sille maistuu hyvin ja joitain märkäruokiakin se syö tyytyväisenä.

14.11.2015 Maijan eristys päättyi ja se on päässyt valloittamaan koko asunnon! Pienen alkuhämmennyksen jälkeen Maija tutki asunnon läpi ja otti tilanteen haltuunsa. Muihin kissoihin Maija suhtautuu ystävällisen innokkaasti. Seisova ihminen alkaa jo olla ihan okei ja Maijaa saa lähestyä aika vapaasti. Pitkä häntä sojottaen se rällää ympäri kämppää vuorotellen palloja ja muita kissoja pyöritellen! Myös pesu- ja päikkärihetket muiden kissojen kanssa ovat Maijan mieleen. Maija hieman nirsoilee ruuan suhteen, mutta liha sille tuntuu maistuvan hyvin. Maija on ihana ilopilleri, joka ottaa silitykset ja rapsutukset onnellisesti kehräten vastaan ja tykkää toisinaan pötköttää hoitotädin vatsan päällä pitkin pituuttaan!

2.11.2015 Maija on erityisen suloinen, juuri luovutusiässä oleva tytöntyllerö. Maija rrrakastaa rapsutuksia yli kaiken eikä oikein tiedä, miten päin niitä voisi ottaa vastaan. Maija vielä pelkää seisovaa tai lähestyvää ihmistä, mutta huiskalla houkuttelemalla tai mukavia juttelemalla saa sen tulemaan luokse. Sitten alkaakin hurja kehrääminen, puskeminen, koko kissa kellahtaa kyljelleen ja usein vielä kapuaa syliin kiehnäämään! Sylissäolo on kuitenkin vielä hieman jännää, sen huomaa lähinnä takajalkojen väliin jäävästä hännästä tai Maija saattaa tunkea päänsä kainaloon turvaan. Jännityksestä huolimatta sylissäolo ja rapsutukset ovat Maijan mieleen! Maijalla on hieman paha tapa yrittää leikkiä ihmisen käden kanssa, eli siitä käytöksestä tulisi kouluttaa pikkukissa pois. Yleensä kissakaveri auttaa pentuja oppimaan paremmille tavoille.

Maija etsii kotia, jossa sillä olisi kiva tyttökissa kaverina. Kodin olisi hyvä olla suht rauhallinen, eli ei pieniä lapsia. Kodissa on myös hyvä olla monta huiskalelua, sellaisen perässä Maija jaksaa touhottaa pitkään!

Maija on tullut Rekkujen hoitopaikkaan Rantasalmelta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön tarvittaessa, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.