Myrsky

Lisätty sivulle: 2010-11-22

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Myrsky
6.1.2011 MYRSKY MUUTTI OMAAN KOTIIN VANTAALLE

****

AIKUINEN UROS, Vantaalla

16.12.2010 Lisätty kuvia ja kuulumisia. Poju tuntuu etsivän omaa kotiaan jo itsenäisesti: kuuntelin tänään, että apua, onko Myrsky ensimmäistä kertaa pahan teossa. Keittiöstä kuului ihmeellinen rutina. Mutta ei sentään, miksi Myrsky nyt mitään pahaa tekisi! Poju olikin mennyt valkoiseen pajukoriin nukkumaan.

Kuten jo aiemmin kirjoitinkin, Myrsky rakastaa leluja. Yksi Myrskyn suosikkileluista on pieni, hieman rahiseva hiiri, väriltään valko-ruskea. Tällä hetkellä hiiri on jakautuneena kahtia, ruskea häntäosa löytyi eteisestä ja valkoinen pää oli olohuoneen matolla. :)

Myrsky kaipaa hirmuisesti seuraa, ja olikin hyvin pahoillaan, kun olin yhden yön poissa kotoa. Seuraavana päivänä Myrsky ei jättänyt minua silmistään ja käveleminen onnistuikin helpommin, kun otin pojan syliin. Myrsky tykkää muista kissoista ja nauttii, jos saa nukkua ihmisen vieressä.

3.12.2010 Myrsky on äärettömän reipas aikuinen kolli, joka rakastaa ihmisiä, leluja ja hellyyttä. Etenkin kilisevät lelut saavat kyytiä, kun poju heittelee niitä. Tähän pojuun ei voi olla ihastumatta, onhan Myrsky aina menossa mukana. Myrsky on valmis muuttamaan uuteen kotiin, on tällä hetkellä kotihoidossa Vantaalla Tuuli ja Viima kissojen kanssa.

22.11.2010 Myrsky on leikattu, rokotettu ja sirutettu supersosiaalinen nuori aikuinen kollipoika, joka on löytynyt Pomarkusta marraskuun alkupuolella. Myrsky on valmis omaan kotiin 24.11.2010 alkaen kun 15 vrk löytymisestä tulee täyteen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.