Myrsky

5/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Myrsky on komea cremepoika, jolla riittää vauhtia ja se nauttii paini- ja jahtaamisleikeistä. Rasavillin kuoren alla on myös herkkä poika, joka nauttii kissa- ja ihmiskavereiden sylissä nukkumisesta.

5.12.2019

Myrsky ja Viima siirtyivät toiseen sijaiskotiin alettuaan käymään liiaksi kotihoitajan tyttökissojen hermoille. Muutto oli pojille melko stressaava ja kaksikko hakee vielä vahvemmin tukea toisistaan, joten myös omaan kotiin muutto voisi kaksikolta onnistua parhaiten yhdessä. Uudessa sijaiskodissa pojat ovat alkaneet taas rohkaistumaan uudestaan, mutta Myrsky ei vielä viihdy sylissä tai siliteltävänä. Omaa kotia pojat etsivät arkojen kissojen sielunelämää ymmärtävän ihmisen luota.

8.11.2019

Kekri, Myrsky, Viima ja Sade ovat lähtöisin Etelä-Savosta maalaistalon pihapiiriin pesiytyneestä kissapopulaatiosta. Ihmiseen totuttelemaan ne pääsivät vasta noin 12 viikon ikäisinä siirtyessään rekkujen sijaiskotiin.

Myrsky hieman arastelee vielä lähestyvää kättä, mutta sen saa otettua kyllä syliin ja silitellä, kunhan sitä rauhallisesti lähestyy. Se antaa leikata kyntensä ja madotuksetkin onnistuu nätisti, kunhan on rauhalliset ja varmat otteet. Myrsky hakeutuu myös kotihoitajan syliin kehräilemään ja iltasin se kapuaa viereen nukkumaan äänekkäästi kehräten. 

Myrsky muuttaisi mielellään omaan kotiin yhdessä veljensä Viiman kanssa, tai sitten toisen leikkisän ja reippaan poikakissan kaveriksi. Talon nuorimmatkin ihmisasukkaat saisivat olla vähintään yläkouluikäisiä,

Kulukorvaus

Kulukorvaus 200 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Tiia / 050 307 1736‬

Soittoajat: Sovittaessa. Voit laittaa sähköpostia tiia@rekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Myrsky

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.