Mymmeli (nyk. Nelli)

Lisätty sivulle: 2008-05-06

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mymmeli (nyk. Nelli)
15.4.2010 MYMMELI MUUTTI OMAAN KOTIIN PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

****

KUULUMISIA omasta kodista:

18.5.2010 Nelli tuli meille 15.4.2010 n.12-vuotiaan Vihtori-kollin uudeksi kaveriksi. Ensimmäinen kuukausi on mennyt hyvin, tyttö on sopeutunut tosi nopeasti ja ottanut asemansa meidän pikku-kuningattarena. Arkuus on kyllä Nellistä karissut ja jäänytkin kai kokonaan jo edelliseen hoitopaikkaansa (kiitokset hyvästä työstä!), ja luonnehtisin kissaa ensisijaisesti mahdottoman uteliaaksi ja touhukkaaksi. Tietysti jotkut asiat, joita ihmisen kanssa yleensä tehdään, kaipaavat vielä harjoitusta, mutta pikkuhiljaa niitä työstämme tulevaisuudessa.

Nelli selvästikin pitää olostaan meillä, siihen saa hyvin kontaktia ja se juttelee paljon, pitää rapsuttelusta, kampaamisesta, silityksistä, ja antaa myös rapsutella päätäänkin, josta aluksi oli hyvin tarkka, sekä tulee hyvin toimeen rauhallisen ja lempeän Vihtorin kanssa. Aivan pesemistuttuja ne eivät vielä ole, sillä Nellin tassu heilahtaa aina kun sen mielestä Vihtori on jo pessyt häntä tarpeeksi, mutta jospa se vielä ajan kanssa sulaa lisää aina niin hellyydenkipeän Vihtorin edessä.

Liitteenä muutamia kuvia ensimmäisen kuukauden ajalta.

****

LEIKATTU NAARAS, noin 2,5v keväällä 2010/Helsingissä

18.1.2010 Kuulumisia hoitopaikasta: Mymmeli on tosi ihmisrakas kissa, se tulee ovelle vastaan, kun tulen kotiin, nukkuu öisin makuuhuoneessa (päivisin nukkumapaikka on sohva) ja seurailee muutenkin mukana, erityisesti jos jotain jännää tapahtuu. On me jo pari yötä nukuttu samassa sängyssäkin. :) Silittäminen jännittää Mymmeliä, mutta ruuan ja leikin avulla sekin onnistuu. Mymmeli on leikkisä kissa ja erityisesti laserlelua se rakastaa.

Olen tullut siihen tulokseen, että Mimsi ja Mymmeli voidaan luovuttaa eri koteihin ja erityisesti Mymmelille se olisi hyväksi. Kummatkin ovat koko elämänsä eläneet kissaseurassa, joten kissakaveri olisi kuitenkin hyvä uudessa kodissa olla. Mymmeli ei uskalla kunnolla lähestyä ihmistä, jos Mimsi on paikalla. Kun kutsun Mymmeliä, se tulee haistelemaan kättäni, mutta juuri silloin kun se on minun luona Mimsi kiilaa eteen ja Mymmeli perääntyy. Jos Mimsi ei ole paikalla Mymmeli on paljon vapautuneempi, hakee enemmän ihmiskontaktia ja tulee kiehnäämään jalkoihin.

Kuten epäilin, Mymmelin aluskarva on ihan valkoista! Alhaalla kuva todisteeksi. ;)

20.9.2009 Mymmeli on kaksikosta se ujompi, mutta se osaa myös yllättää! Eilen aamulla herätessäni huomasin Mymmelin nukkuvan minun vieressä lattialla. Yleensä Mymmelin lempinukkumispaikka on sohvalla. Mymmeli on todella kaunis kissa. Väri on tosiaan aika erikoinen, nopeasti katsottuna Mymmeli näyttää mustalta, mutta epäilen, että sen aluskarva on valkoista. En värien nimiä oikein tunne, mutta musta hopeasavuinen voisi mennä aika lähelle.

Tänään annoin kissoille lihaa, ja namin sai vain jos kiipesi melkein syliin. Hetken Mymmeli katsoi vierestä kuinka Mimsi sai kaikki herkut, ja sitten Mymmelikin uskaltautui! Mimsi & Mymmeli etsivät yhteistä kotia, jossa ymmärretään niiden arkuutta ja niille annetaan aikaa tottua ihmiseen. Tähän ei vaadita mitään ihmeellisiä kissakuiskaaja-taitoja, sillä kumpikin kissa on seurallinen, leikkisä ja utelias. Ne ovat aina innoissaan leikkimässä, ja ihmettelemässä mitä puuhailen. Silittää niitä ei kuitenkaan vielä saa, mutta koskemaan pääsee helposti leikin lomassa.

2.7.2009 Kaunishan se on kun mikä, kuvista ei käy ilmi Mymmelin upea ulkomuoto, mutta tunnetusti mustan kissan kuvaaminen on vaikeaa. Mimsi ja Mymmeli odottelevat yhä yhteistä tulevaisuutta jossakin kivassa perheessä.

24.4.2009 Lisätty uusia kuvia Mymmelistä. Mymmeli on vielä vähän varauksellinen, mutta tulee kyllä reippaasti heti katsomaan jos jotain jännittävää tapahtuu. Esimerkiksit tänään akvaarioon lisättiin uutta kasvia niin Mymmeli oli ensimmäisenä suunnittelemassa sille paikkaa tassuttamalla veden pintaa (toki se varmaan mietti saavansa samalla vaivan palkaksi pienen kala-aterian).

5.3.2009 Mymmeli oli tänään hämmästynyt kun Mimsi-kaveri vietiin lääkärille steriloitavaksi. Mymmeli ja Mimsi ovat hyvät ystävykset, joten ne lähtisivät mieluusti yhdessä uuteen kotiin.

14.2.2009 Mimsi ja Mymmeli joutuvat etsimään uuden kodin omistajan pahan astman takia.

****

19.5.2008 MYMMELI MUUTTI OMAAN KOTIIN MIMSI-KISSAN KAVERIKSI

LEIKATTU NAARAS, noin 6kk (toukokuussa 2008)

6.5.2008 Pikkuinen Mymmeli odottaa omaan kotiin pääsyä. Miro ja Mymmeli lienevät sisaruksia.

Kertomus: 5-6kk leikattu naaras / Todella kaunis pienempikokoinen kissatyttö- upea musta hopeasavuinen silkkinen turkki!
Hiljainen ja vähän ujo mutta rakastaa hyväilyä ja silityksiä.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.