My Vaim

Lisätty sivulle: 2013-01-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

My Vaim
13.2.2013 My Vaim sai uuden kodin Vantaalta

***

Kuulumisia kodista:

16.3.2013 Vaimi sopeutui nopeasti uuteen kotiin ja ollaan reilun kuukauden ajan totuteltu arkeen. Vaimi nukkuu yöt sängyllä, tai niin ainakin kuvittelen, kun en ole vielä kertaakaan herännyt yöllä siihen, että Vaimi juoksentelisi ympäriinsä. :) Sanoin viimeksi, että Vaimi syö pieniä annoksia, mutta nyt ruoka kyllä maistuu mainiosti, märkäruokaa Vaimi söisi vaikka kuinka paljon. Kokoajan tarjolla olevaa kuivaruokaa Vaimi syö eniten yöllä tai kun olen töissä. Vaimi on aina ovella vastassa, mistä ikinä tulenkin ja tuoretta ruokaa pitäisi saada mahdollisimman pian.

Kun tulen töistä, Vaimi usein riehaantuu ja tykkää juosta pallon tai hiiren perässä ympäri kämppää. Lempparipaikkoja ovat kaikki pehmeät paikat ja ikkunalauta, johon paistaa ilta-aurinko. Iltaisin Vaimi tulee syliin rapsuteltavaksi ja nukkumaan kun katson telkkaria sohvalla, tämä on sellainen asia, mihin pitää yrittää aina löytää aikaa.

Vaimi tuntuu suhtautuvan uusiin asioihin varovaisesti. Oli hassua, että Vaimi sopeutui uuteen kotiin nopeasti, mutta kun iso kiipeilypuu saapui postissa pari viikkoa myöhemmin, Vaimi tuntui pelkäävän sitä ja oli ehkä stressaantunutkin siitä. Suihkin seuraavan viikon Feliwayta ja laitoin kiipeilypuuhun herkkuja, niin viikon päästä kiipeilypuun pesäkolosta tuli jo mieluisin päiväunipaikka. Täällä on käynyt myös vieraita ja Vaimi tulee aina moikkaamaan jokaista. Kissa oli miesten kanssa varautuneempi ja niitä piti tarkkailla kaukaa. Sitten kun miehiinkin tottui, niin niiden kanssa kiehnättiin samalla tavalla kuin naistenkin kanssa. Siskoni kanssa kisu oli tosi tuttavallinen, kun ollaan niin samanoloisia. Kaikenkaikkiaan Vaimi tuntuu kotiutuneen hyvin, ja on löytänyt hyvin oman paikkansa. Vaimi on seurallinen ja hellyydenkipeä, yleensä aina siellä, missä minäkin, jollei ole nukkumassa. t. Johanna

***

Leikattu naaras, noin 2v.

3.2.2013 My Vaim etsii uutta kotia. My Vaim ja kodin entiset kissat eivät tule toimeen keskenään ja siksi My Vaimille etsitään uutta kotia, jossa neidille olisi aikaa. Parasta ehkä olisi, että saisi kodin ainoana sydänkäpysenä. My Vaim asuu Espoossa ja My Vaimiin voi mennä tutustumaan sopimuksen mukaan.

Kodinvaihtaja kissan kulukorvaus on 60 €
Uusi omistaja täyttää Rekku Rescue ry:n luovutussopimuksen kissasta.

****

27.1.2013 My Vaim sai kodin Espoosta

***

Leikattu naaras, noin 2v.

3.1.2013 My Vaim on terve, reipas ja kaunis noin 2-vuotias tyttökissa, joka etsii sydämellistä kotia. My Vaim etsii uutta kotia syystä, joka ei johdu siitä. Se on fantastinen kissatyttö, jolla on kultainen luonne, kauniit vaaleanvihreät/turkoosinväriset silmät ja kaunis kiiltävä turkki! My Vaim on ihana, luottavainen ja niin ihmisrakas kun olla vain voi. Se on myös sisäsiisti sisäkissa, ja nukkuu aina oman ihmisen vieressä. My Vaim on tosi mukava, pörräävä, hauska ja suurenmoinen perheenjäsen.

Se ei pelkää vieraita, vaan tule heti moikkaamaan ja tutustumaan. Paras kissa mitä voi toivoa! My Vaim on sydämellinen kissatyttö, joka kiintyy kovasti omaan ihmiseen. Aivan ihana kissa, ei kynsi, ei raavi, ja on herttainen ja herkkä. Jos löytyy isompia lapsia, tämä tyttönen varmasti pitäisi lapsistakin. kun on lapsiin tottunut. Kisu on kaikinpuolin valmis lähtemään vaikka heti omaan kotiin, jossa saisi olla omistajan silmäteränä vaikka on tottunut myös muihin kissoihin ja kilttiin koiraan. My Vaim on prinsessan paikkansa ansainnut. Toivomme kovasti, että se löytäisi täältä uuden, rakastavan ja hellän kodin, jossa se saisi viettää lopun elämäänsä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.