My Panther (nyk. Mörkö)

Lisätty sivulle: 2013-01-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

My Panther  (nyk.Mörkö)
2.5.2013 My Panther ja My Samantha muuttivat yhdessä omaan kotiin Helsinkiin

***

Kuulumisia omasta kodista:

10.7.2013 Kisut ovat olleet ilonamme jo parin kuukauden ajan. Kotiutuminen on sujunut hyvin. Kummitus on edelleen kaikkien kaveri, ja on hyvin kiinnostunut uusista ihmisitä kotona. Myös Möröstä on kuoriutunut oikea seurakissa. Nykyään hänkin uskaltaa antaa vieraiden silittää itseään, kuitenkin vielä pienellä varauksella. Kokeilimme jo kerran valjaissa ulkoilua, mutta Mörölle tämä oli liian iso pala purtavaksi. Jatkamme vielä valjaisiin totuttelua, ja nähtäväksi jää miten se lähtee sujumaan :) Parvekkeella molemmat viihtyvät, mutta parvekekukat ovat alkaneet saamaan hieman kyytiä, joten hieman joutuu vahtimaan. Kaiken kaikkiaan kaikki on mennyt hyvin alun vaikeuksista huolimatta :)

***

Leikattu uros, noin 1-v (maaliskuussa 2013), kotihoidossa Helsingissä

27.3.2013 My Panther ja siskonsa alkavat asettumaan uuteen hoitopaikkaansa, antavat silittää, puskevat, kehräävät ja kerjäävät ruokaa. Sisarukset ovat tottuneet luultavasti samaan tuttuun ihmiseen, uudessa paikassa ja uuden hoitajan kanssa ovat alkuun hieman arkailleet, mutta kotiutuvat ajan kanssa varmasti yhtälailla kuin edellisessäkin paikassaan. Mukavaa olisi jos sisaruksille löytyisi pian se oma koti johon käydä tutuksi :)

23.3.2013 Komea My Panther saapui Suomeen kotihoitoon.

30.1.2013 MY Panther on oikein aarre kissaihmiselle. Kiltti, ystävällinen ja nauttii huomiosta, paijauksista ja yhteisistä hetkistä oman ihmisensä kanssa. My Pantherilla on musta kiiltävä turkki. My Panther on nyt leikattu, madotettu, sirutettu, rokotettu. Sisäsiisti kissapoika, vain oma rakastava koti puuttuu enää enää yhdessä siskonsa My Samanthan kanssa.

Nämä hyväluontoiset ja hellät, kauniit kiiltäväturkkiset isosilmäiset sisarukset kaipaa ikiomaa kotia yhdessä! Kisut ovat erittäin kiintyneet toisiinsa, painivat, leikkivät ja nukkuvat yhdessä, ovat parhampia kavereita keskenään. Siksi tämä parivaljakko etsii uutta hyvää kotia niin että saisivat nauttia toistensa seurasta jatkossakin. Kotiin jossa on paljon hellyyttä saatavilla.

MY-Samantha ja MY-Panther ovat jo sivulla olevan MY-Vaim kisun pennut. Sisko ja veli. Emo on jo saanut Suomesta rakastavan kodin ja nyt olisi korkein aikaa löytää jo isoille pennuillekin se ikioma ihminen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.