Mutteri

Lisätty sivulle: 2013-09-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Mutteri
15.11.2013 Pultti ja Mutteri muuttivat omaan yhteiseen kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

6.12.2013 Mutteri ja Pultti ovat sopeutuneet uuteen kotiin todella hyvin. Aluksi Pultti oli veljeksistä se rohkeampi, mutta Nyt Mutteri on joka paikassa varsinkin silloin kun ruoka on kyseessä. ;) Nykyjään molemmat änkevät ruokakupille todella nopeasti, kun kuulevat ruokakaapin aukeavan. Pikkuhiljaa on pitänyt ruveta katsomaan oman ruoan perään koska siellä saattaa olla muuten koira ja kaksi kissaa maistelemassa sitä.. :D

Pultti on nopea innostumaan leikkimisestä ja Mutteri taas ei. Mutta yhdessä pojat kuitenkin painivat ja juoksevat. Vieraita tullessa kylään pojat miettivät hetken uskaltavatko tulla paikalle, mutta muutaman hetken päästä voivat jo innostua leikkimään keskenään ja unohtavat vieraiden läsnäolon.

Eli kokonaisuudessaan pojilla menee hyvin ja pikkuhiljaa heistä saattaa tulla ihan hyviä sylikissoja. Mutta sitä odotellessa :)
Mutterista tuli vähemmän kuvia, koska Pultti oli selkeästi meidän linssilude ;)

***

Leikattu uros, noin 1 v., kotihoidossa Vantaalla

Kuulumisia kotihoidosta:

6.11.2013 Mutteri on kotiutunut hoitopaikkaansa ja tulee hyvin toimeen siellä olevien muiden kissojen ja koirien kanssa. Mutteri vielä vähän vierastaa vieraita ihmisiä mutta hoitajan kanssa on jo ystävystynyt. Enää Mutteri ei piiloudu pienimpään koloon vieraiden tullessa kylään, mutta pitää kuitenkin etäisyyttä enemmän.

Mutteri sopisi rauhallisen kotiin jonne se voisi lähteä veljensä Pultin kanssa tai kodissa olevan kissan tai koiran kaveriksi.

7.9.2013 Mutteri on pienikokoinen ja ujohko kolli, joka saapui yhdistykselle kolmen muun nuoren kissan kanssa. Valitettavasti porukasta kaksi oli niin villiintyneitä, että eläinlääkäri katsoi parhaaksi nukuttaa ne. Pultti ja Mutteri jäivät vielä yhdistykselle ja ovat jo hienoa vauhtia sosiaalistumassa kivoiksi kissoiksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.