Mustikkamaito

Lisätty sivulle: 2007-02-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mustikkamaito
3/2007 MUSTIKKAMAITO PÄÄSI OMAAN KOTIIN

****

10.3.2007 Kuulumisia kotihoidosta: Kaikki muut samasta poppoosta olevat kissat ovat menneet omaan kotiin. Ihmettelen kovasti, miksi kukaan ei ole kysellyt mustikkamaitoa. Tyttö on kuitenkin äärettömän suloinen kehrääjä, joka kaipaa kovasti ihmisseuraa! Mustikkamaito ei kuitenkaan oikein viihdy täällä meillä koska meillä on koiria, joista hän ei pidä sitten ensinkään!Lisäksi meillä on 4 omaa kissaa, jotka eivät ota Mustikkaa omaan laumaansa mukaan vaan heidät täytyy pitää eri huoneissa. Mustikka joutuu olemaan aika paljon yksin täällä meillä ja siksi toivon kovasti, että joltain löytyisi lämmin rakastava koti tälle kauniille kissatyttöselle pian.

19.2.2007 Kuulumisia kotihoidosta: Mustikkamaito on todella kaunis ihmisrakas tyttönen. Tykkää kovasti silityksestä ja puskee ja kehrää kun ihminen tulee lähelle. Muista kissoista Mustikkamaito ei niin välitä mutta tulee kyllä toimeen urosten ja häntä nuoremman Syli-Iineksen kanssa. Samassa huoneessa asuvan Kurinan kanssa Mustikkamaito ei tule toimeen ja pomottaa ja kiusaa Kurinaa, joten ei siis kotiin, jossa toinen aikuinen naaraskissa.

17.2.2007 Mustikkamaito on nuori naaraskissa. Mustikkamaito tuli Haapsalusta Virosta kotihoitoon Turkuun 4.2.2007. Samassa kotihoitopaikassa ovat myös Kurina, Syli-Iines, Tarmo, Tessu ja Tossu.