Mustikka (nyk. Viivi)

Lisätty sivulle: 2010-07-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Mustikka (nyk. Viivi)
8.8.2010 MUSTIKKA MUUTTI OMAAN KOTIIN TAMPEREELLE

****

KUULUMISIA omasta kodista:

5.7.2011 Lisätty uusia kuvia Viivistä ja sen kissakaverista Tytistä. :D

31.10.2010 Mustikka muutti luokseni Tampereelle ensimmäiseksi kissakseni ja samalla siitä tuli Viivi. Viivi on oikein rento tyyppi, joka juttelee ja kehrää paljon. Ensimmäiset viikot Viivillä meni totutellessa unirytmiini, se herätti pari kertaa yössä, mutta nykyään kumpikin nukkuu yönsä rauhassa. Viivillä oli myös tapana tuoda kotihoitajalta mukaansa saama pallo sänkyyn viideltä aamulla! Toisinaan Viivi jaksaa hakea sitä useita kertoja, eikä sitä ole tarvinnut edes opettaa =)

Viivi tykkää myös ulkoilla, eikä edes pieni tihkusade haittaa. Viivi ehti tulla jo siihen ikään, että hormonit alkoivat hyrrätä ja tuli steriloinnin aika, eikä Viivi ole pissinyt sen jälkeen sänkyyn tai sohvalle. Tulevaisuuden suunnitelmissa olisi osallistua kotikissanäyttelyyn, koska mielestäni Viivi on kaikkein kaunein.

Terveisin Suvi & Viivi

****

NAARAS, noin 3kk (heinäkuussa 2010)/ Helsingissä

29.7.2010 Suloinen, sosiaalinen silkkiturkki Mustikka on oikea kehruukone. Kun Mustikan ottaa syliin ja alkaa silittää, kehrääminen alkaa välittömästi. Neiti on todella valloittava persoona, joka tulee loistavasti toimeen hoitopaikan omien ja muiden hoitokissojen kanssa. Tyttönen on leikkisä ja osaa myös naukua – varsinkin kun huomaa ruokaa olevan tiedossa. Siisti Mustikka käyttää esimerkillisesti kissanvessaa ja pitää turkkinsa kiiltävänä ja puhtaana.

Mustikan veli Klaus lähti jo omaan kotiin. Missä onkaan Mustikan oma, rakastava koti? Lisätty uusia kuvia hurmaavasta neitosesta. :D

13.7.2010 Mustikka on hoitokodissa Helsingissä.

8.7.2010 Mustikka on musta kolmekuinen, normaali reipas pentu, joka oli päätynyt rankkurille. Mustikan veli Klaus etsii myös omaa kotiaan. Mustikka on hoitokodissa Kiikoisissa Satakunnassa. Mustikka on valmis omaan kotiin, sillä on siru ja rokotukset ja loishäätö annettu.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.