Musti

09/2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Varattu

Musti – Itsenäinen sydäntenvalloittaja rauhalliseen kotiin.

11.6.2024

Musti muutti omaan kotiinsa.

***

16.5.2024

Musti on kissaneiti, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla sosiaalisuuden ja itsenäisyyden. Hän on kodinvaihtaja, joka saapui sijaiskotiinsa huhtikuun alussa. Vaikka uusi ympäristö aluksi jännitti, Mustin sisäinen rohkeus ja sopeutumiskyky loistivat läpi heti alusta alkaen ja Musti on varsin hienosti ja nopeasti kotiutunut sijaiskotiympäristöön.

Musti on kissa, joka arvostaa ihmisten seuraa ja lähestyy mielellään rapsutettavaksi. Hän ei niinkään nauti sylissä olemisesta, mutta hänen uteliaisuutensa ja leikkisyytensä tulee esiin seuratessa isäntäväen toimia kodissa vapaana juoksennellen. Varo siis astumasta tämän vauhdikkaan pienen seikkailijan varpaille! Mustin kanssa on myös kokeiltu hieman valjasulkoilua, ja tätä on mahdollisesti tehty myös hänen aikaisemmassa kodissaan. Rauhallisessa ympäristössä ja kissan tahtiin ulkoilua on mahdollista siis jatkaa uudessakin kodissa.

Musti on arka äkillisille liikkeille ja koville äänille. Tämän vuoksi hän sopisikin ehkä parhaiten rauhalliseen kotiin, jossa hän voisi olla perheen ainoa lemmikki, mutta kaveriksi voisi myös sopia samanhenkinen rauhallinen ja itsevarma kissakaveri. Musti kaipaa tilaa juoksennella ja olla osa perheen arkea, joten hänelle olisi tärkeää saada keskittyä näihin elämänsä iloihin. Sijaiskodissa on myös koira, mutta rauhallisesta totuttamisesta huolimatta Musti jännittää koiran liikehdintää, eikä näin ollen etsi koirallista kotia.

Mustin aiemmassa kodissa on ollut lapsia, mutta hirveän hektiseen arkeen Musti ei sovellu. Kouluikäiset, jo hieman rauhallisemmat ja kissaan tottuneet lapset ovat kuitenkin ok.

Sijaiskotiin tulon jälkeen Musti kävi eläinlääkärissä yleistarkastuksessa ja hammashoidossa. Tämän perusteella Musti vaikuttaa olevan erittäin hyvässä kunnossa eikä hoidon aikana ole tullut ilmi terveysongelmia. Hammaskiveä oli hyvin lievästi, mutta sekin poistettiin. Varauduthan kuitenkin jokaisen aikuisen kissan kohdalla säännöllisiin hammastarkastuksiin. Musti on käyttänyt hiekkalaatikkoa hienosti koko ajan.

Jos etsit itsenäistä, mutta seurallista kissakumppania ja voit tarjota Mustille rakastavan ja rauhallisen kodin, tämä hurmaava kissaneiti voisi olla juuri se täydellinen lisäys perheeseesi.