Mustanaama

Lisätty sivulle: 2013-08-20

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Mustanaama
9.11.2013 Mustanaama sai kodin Turusta.

***

Leikattu urospentu, noin 13 vkoa (6.9.2013), kotihoidossa Paimiossa.

25.9.2013 Mustanaama odottelee omaa kotiaan vielä. Kissa on tottunut koiriin ja toisiin kissoihin. Ihmisläheinen ja sylissä viihtyy edelleen kehräämässä. Pikkuisen arkailee uusia ihmisiä, mutta ei kuitenkaan kauan.

20.8.2013 Mustanaama on erittäin hellyyttävä, sylissä viihtyvä kehruukone. Arkailee pienen hetken uusisa ihmisiä tai leluja, mutta tutustumisen jälkeen onkin totaalinen sylikissa. Pitää hiusten tuivertamisesta ja pientä imemisen meininkiäkin on. Hoitoon Mustanaama tuli noin pariviikkoisena sisarusten Mutkahännän, Marisolin ja AhMatin kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun