Mustajää

Lisätty sivulle: 2013-05-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Mustajää
25.4.2013 Mustajää muutti omaan kotiin Helsinkiin Bobi -kissan kaveriksi.

***

Leikattu naaraspentu, 5 kk, kotihoidossa Helsingissä

15.4.2013 Mustajää on ihana pieni söpöläinen, joka on noin 8 viikon ikäisenä loukutettu talteen Satakunnasta. Neiti oli yhdistykselle hoitoon tullessaan todella ujo ja arka. Pikkuinen pääsi hoitopaikkaan, jossa hoitajan omat kissat auttoivat Mustajäätä oppimaan, millaista on olla kissa. Mustajää on reipastunut kovasti temmeltäessään kahden nuoren tyttökissan kanssa. Ihmisiä neiti vielä ujostelee, mutta rakastaa onkileluilla leikkimistä ja herkkuja!

Mustajää etsii kotia toisen kissan kaverina. Neiti on kissasosiaalinen ja nauttii selvästi takaa-ajosta ja painileikeistä toisten kissojen kanssa. Mustajää viihtyisi varmasti parhaiten toisen reippaan kissan kanssa. Sylikissa pikkuinen ei ole. Miten neiti sitten omassa kodissaan kehittyy jää nähtäväksi. :)

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.