Musta-Pekka

Lisätty sivulle: 2012-08-12

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Musta-Pekka
9.10.2012 MUSTA-PEKKA MUUTTI OMAAN KOTIIN ESPOOSEEN SNAPPI-KISSAN KAVERIKSI

****

UROSPENTU, noin 14vkoa (syyskuussa 2012), hoidossa Kirkkonummella

22.9.2012 Musta-Pekan velipoika löysi oman kotinsa joten veljeksistä jälkimmäisenä vielä omaa kotiaan vailla olisi tämä ihana musta, reipas pikku vipeltäjä!

4.9.2012 Musta-Pekka ja Pieni Nokipoika siirtyivät hoitoon pk-seudulle. Pojat ovat mahtavan reippaita pusku- ja kehruukoneita!

Terveisiä kotihoidosta: Nokipoika ja Mustapekka ovat olleet meillä nyt muutaman viikon verran ja ovat heti alusta asti ilahduttaneet meitä seurankipeydellään ja reippaalla luonteellaan. Pojat kiipeävät koko ajan minun ja lasteni syliin, kehräävät ja kerjäävät silityksiä. Mitkään talosta kuuluvat äänet eivät kissoja säikäytä ja tästä syystä voisin suositella herroja myös lapsiperheisiin. Kissat ovat jo täysin siistejä, yllätyksiä ei ole löytynyt huoneen nurkista vaan laatikko on kovassa käytössä. Kissojen käsittely on helppoa, ne antavat käännellä itseään eivätkä käytä kynsiään ihmiseen.

12.8.2012 Musta-Pekka on suomalainen, noin 10 viikkoa vanha kollipoika. Luovutus elokuun lopulla.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.