Mussu

2016 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

9.5.2020 Mussu muutti omaan kotiin Turkuun.

***

Mussu on herkkä, hieman arka mutta lempeä iso kolli.

21.4.20120
Mussun kodinetsintä oli tauolla kun hänellä oli sitkeää ummetusta, jota hoidettiin sijaiskodissa lisäämällä märkäruokaan vettä sekä ummetuslääkkeellä. Mussu saa edelleen pienen annoksen Levolacia tarvittaessa, mutta pääsääntöisesti kakka on nyt kulkenut. Eli nyt Mussu on valmis jatkamaan kodin etsintää ja muuttamaan sinne ikiomaan, hänen herkän luonteensa ymmärtävään kotiin.

19.2.2020
Mussu on ihana kolli, joka etsii kissakokenutta kotia. Mussu on perusluonteeltaan lempeä, rauhallinen, arka, ihana, pelokas ja herkkä sekä alkuun tarkkailija, joka tarvitsee aikaa uuden ihmisen kanssa. Mussu on hieman ylipainoinen joten uuden kodin tulisi kiinnittää huomiota painon tarkkailuun.

Mussusta on kuoriutunut ihastuttava seuralainen, kunhan vain ensin annetaan aikaa luottamuksen syntyyn.
Välillä Mussu tarvitsee omaa aikaa ja tilaa, ja taas toisinaan hän on seurallisempi.

Mussu tarvitsee sensitiivistä otetta hoitajaltaan, jotka huomioivat hänen herkkyyden. Lapset on OK, kunhan Mussulle annetaan tilaa ja aikaa sopeutua sekä olla. Ihan pienet ja äänekkäät lapset tosin voivat olla Mussulle hieman liikaa.

Mussulle ei sovi dominoiva eikä liian energinen kissakaveri. Mahdollisella kissakaverilla tulisi olla ikää sekä rauhallinen luonne. Toisaalta Mussu voisi viihtyä ainoanakin kissana.

Toisinaan Mussu saattaa innostua älypeleistä ja silloin Mussu tarvitsee positiivista vahvistusta.