Muska

2016 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

17.5.2020 Muska sai oman, rauhallisen kodin, jossa se saa olla hemmoteltu ainoa lemmikki. / Muska found her own home, where she can have a relaxed and pampered life as an only pet.

2.6.2020

Kuulumisia uudesta kodista / news from Muska’s home:

“Two weeks have passed since Muska joined us. After a few days of being super shy, not eating much, and hiding in the sauna, she has been making huge progress day after day. She is now very relaxed and sweet. She sleeps with us and follows everywhere we go, especially in the morning. She enjoys the balcony a lot and she’s very curious about all the animals passing by. She even interacted with a guest we had the other evening.
I have to say, I’m so fond of her already. And she’s so beautiful! We are very happy to have her, and she’s proving to be a lovely companion.”

***

Kaunis Muska on ihmisten seurassa viihtyvä, rauhallinen ja kiltti tyttö. Neiti on katsonut tehtäväkseen pitää huolen, että oman ihmisen syli on lämmitetty sekä kodin puuhat asianmukaisesti valvottu. Palkaksi näistä palveluksista Muska toivoo hellää huolenpitoa ja seesteistä ympäristöä.

4.5.2020

Runsaan hakemusten määrän vuoksi emme ota tällä hetkellä vastaan enempää tiedusteluja Muskasta. Käsittelemme kaikki tähän mennessä (4.5.2020 klo 14) tulleet hakemukset.

2.5.2020

Muska on nuori ja siro tyttönen, jonka lempipuuhaa on auringossa makoilu ja ihmisten touhujen seuraaminen. Välillä leikityttää ja sillon leikkikaluksi kelpaa oikeastaan mikä vain tai ihan vaan kunnon rallit asunnon päästä päähän. Muska viihtyy sylissä oikeastaan missä tahansa muualla, paitsi sohvalla. Hänestä saakin seuraa niin aamukahvipöytään kuin etätöihinkin.

Muska etsii rauhallista ja kissakokenutta kotia aikuistaloudesta tai perheestä, jossa lapset ovat jo isompia. Pienistä lapsista neiti stressaantuu. Uudessa kodissa voisi olla Muskalle leikkikaveriksi rauhallinen ja kiltti tyttökissa. Muskalla ei kuitenkaan ole meidän tietojen mukaan aiempaa kokemusta lajitovereistaan, joten kissat pitäisi totuttaa toisiinsa ajan kanssa ja varovaisesti. Myöskään koirat eivät ole Muskalle tuttuja seuralaisia. Vaihtoehtoisesti Muska voisi viihtyä myös ainoana kissana, kunhan sille on tarjolla tarpeeksi ihmisten seuraa ja virikkeitä. Pitkiä työpäiviä tekevän kissaksi Muska ei siis sovi.

Muska on jokseenkin nirso neiti ja sen kanssa on edelleen harjoittelussa märkäruoan syöminen. Uudesta kodista tulisi löytyä kiinnostusta sekä luovuutta jatkaa Muskan kanssa märkäruokaan (tai vaihtoehtoisesti raakaruokaan) totuttelua, koska pidemmän päälle kuivaruokapainotteinen ruokavalio ei ole kissalle hyväksi. Kantokoppa ei ole neidille mieluinen paikka ja koppaan laitto tuppaa aiheuttamaan ahdistuskohtauksen. Reissun päälle päästessään Muska kylläkin rauhoittuu. Uudessa kodissa olisi hyvä tukea Muskaa ystävystymään kopan kanssa, jotta ne tilanteet, joissa kantokoppaan on pakko mennä, eivät enää stressaisi Muskaa niin kovin.