Mushu

Lisätty sivulle: 2012-07-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Mushu
6.8.2012 Mushu muutti omaan kotiin Helsinkiin kahden kissan kaveriksi.

***

Naaraspentu, noin 11 viikkoa (heinäkuun lopussa 2012) kotihoidossa Vantaalla.

31.7.2012 Ihanainen, juttelevainen ja kehrääväinen nelikko Tare, Stitch, Mushu ja Tiana saapuivat Satakunnan suunnalta kotihoitoon pääkaupunkiseudulle ja heti alkuun oli pikkukissojen matkassa huonoa tuuria. Matokuuri veti nelikon hyvin huonovointisiksi, ruoka ei maistunut eikä pikkuisten painot nousseet – hoitajan homma oli nesteyttää ja ruiskuruokkia pentuja kunnes ruokahalu alkoi pikkuhiljaa palailla. Ilmeisesti tullessaan hyvin matoiset pikkukissat on nyt vaikeuksien jälkeen madotettu useampaan kertaan ja rokotettu kahdesti, ja kaikki neljä ovat reippaita, hyvinvoivia, energisiä ja ihan valmiita lähtemään omaan kotiinsa :)

Kaikki neljä ovat reippaita ja mahdottoman kovia kehräämään! <3

Mushu on porukan myötäeläjä, sopeutuvainen ja säyseä pikkutyttö, jokaisen paras kaveri :) tosi kova kehräämään ja tykkää olla sylissäkin hellittävänä, isommat kissat täytyy myös käydä puskemassa. Tullessaan hoitoon Mushulla tuntui olevan ihan koko ajan asiaa, ääni ehdittiin naukua jo käheäksikin, nyttemmin juttelu on vaihtunut ennemminkin kehräämiseen. Mushulla on valloittavat, pyöreät nappisilmät jotka tekevät tästä tytöstä ihan erityisen hellyyttävän näköisen!

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.