Murrito

Lisätty sivulle: 2016-11-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Murrito
3.1.2017 Murrito sai kodin Vantaalta toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

7.1.2017 Haettiin Murrito kotiin 3.1 eli muutama päivä on nyt totuteltu yhteiseloon.

Ensimmäiset pari tuntia kotona vietettiin kantokopassa tiiviisti kääriytyneenä pehmusteisiin, mutta myöhemmin illalla nälkä ja uteliaisuus ajoivat pikkuisen ruokakupille. Alkuun Muru on ollut eristettynä makuuhuoneeseen ja hän on saanut totutella uusiin omistajiin ja kodin ääniin rauhassa. Parin päivän jälkeen kotikerrosta jatkettiin muualle asuntoon, mutta Onnia ei vielä tavattu.

Alkujännityksen jälkeen reipas ja utelias, mutta hieman arka Murrito on sopeutunut varsin hyvin. Hän on alkanut juttelemaan ja vaatimaan huomiota, rapsutuksia sekä haleja eikä makuuhuoneessa oleskelukaan enää huvita vaan tutkimusmatkoille pitäisi päästä jatkuvasti.

Onnin esittelyssä on edetty hitaasti mutta varmasti. Ensin toisen kissan äänet säikyttivät Murriton, mutta niihinkin on totuttu, ja hajuja on kosketuksen ja lelujen kautta vaihdettu ahkerasti. Oven raosta ja kopan läpikin on tervehditty, mutta vapaasti kissoja ei ole päästetty toisiinsa tutustumaan. Ensivaikutelman perusteella Onni on hyvin kiinnostunut uudesta tulokkaasta ja tekisi mielellään lisää tuttavuutta, mutta Murritoa jännittää vielä kovasti.

***

Leikattu urospentu, synt. 09/2016, kotihoidossa Vantaalla.

12.12.2016 Murritosta on kuoriutunut oikea halipoju ajan myötä. Se hakeutuu jo useammin itse syliin kehräämään ja malttaa lepäillä kyljessä kiinni pidemmänkin tovin. Murrito on ihana ja leikkisä pieni poika! Murriton sisko on jo löytänyt oman kodin, mutta Murrito on vielä kotia vailla. Murrito toivoo, että kodista löytyy nuori ja ystävällinen kolli leikkikaveriksi.

28.11.2016 Murrito on soma kollipoika, jolla riittää virtaa ja energiaa leikkeihin siskonsa Miriskan kanssa. Murrito sai nimensä siitä, että se oli hoitopaikkaan saapuessaan alkujännityksen takia kova sähisemään ja murisemaan. Murrito on päässyt jo enimmästä arkuudestaan, ja suhahtaa välillä vain varmuuden vuoksi nähdessään jotain jännittävää. Murtsi uskaltaa jo tulla myös vieraiden kanssa leikkimään, kunhan vain saa jahdata lempileluaan, sulkahuiskaa. Oman hoitajan kanssa poju on varsin sosiaalinen ja tulee mielellään rapsutettavaksi ja välillä myös kainaloon kerälle lepäämään. Poju kehrääkin onnellisena, kun saa rapsuttelua ja silittelyä. Murrito käy myös kiinnostuneena tutkimassa kaikki mahdolliset paikat ja painii siskonsa Miriskan kanssa.

Murrito etsii kotia yhdessä siskonsa Miriskan kanssa tai reippaan ja ystävällisen kollikissan kaverina. Pienten lasten perheeseen Murrito ei sovi.

Murrito ja Miriska ovat tulleet Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan löytöeläintalosta Etelä-Savosta lokakuun lopussa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.