Murre

Lisätty sivulle: 2010-10-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Murre
14.10.2010 MURRE MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

21.3.2011 Heippa! Parin viikon päästä tulee täyteen puoli vuotta siitä kun Murre muutti tänne Kallioon, joten ajattelin laittaa vähän kuulumisia.

Ensimmäisen viikon Murre vietti uudessa kodissa sohvan alla maailmaa tarkastellen. Vähän taisi olla ikävä veljeä ja hoitopaikkaa muutenkin. Yöllä kuitenkin kuului reipas tepastelu, kun Murre kävi läpi jokaista nurkkaa ja kaapintaustaa ja ruokakin alkoi nopeasti maistua.

Pikkuhiljaa Murre alkoi sitten kiinnostua kodin muista asukkaista ja siinä alettiin tutustua. Murresta paljastui todella leikkisä ja äärimmäisen ihmisrakas pikku kissa! Monen kaverin mielestä Murre onkin todella “koiramainen kissa” – seuraa minua emäntää jaloissa pyörien, tulee ovelle vastaan, röhnöttää vieressä kun katson telkkaria ja nukkuu jaloissa joka yö. Murre on ollut oikein terve ja reipas toveri!

Murresta tulikin todella nopeasti minulle todella tärkeä ystävä ja kiitos siitä ehdottomasti Rekku Rescuelle, tässä on minulla nyt juuri semmoinen kissa mistä olen aina haaveillut. :)

– Laura (ja Murre)

****

UROS, noin 3,5kk (lokakuun alussa 2010) Espoossa

8.10.2010 Kuulumisia kotihoidosta: Kotihoitajan lempilapsi! Vaikkei ketään tietysti saisi suosia on Murre persoonaalisuudessaan aivan ihana tapaus. Tullessaan Murre oli arka, eikä syliin otto tullut kuuloonkaan, mutta pian poika ymmärsi ettei meissä ihmisissä mitään sen kummempaa ole ja rentoutui. Sylissä on ihanaa kehrätä, oikein ihanaa ja syliseuraa saa vaikka vessassa istuessa. Jos ei syliin nosteta niin pikkumies kiipeää tai hyppää itse. Murre rakastaa olla korkealla, niinpä hän mielellään matkusteli olkapäällä, eikä oikein käsitä miksei olalla keikkuva kissanpentu ole hoitotädistä niin kivan tuntuinen juttu. Lapsista tykkää ja muista kissoista, on sisäsiisti ja hyvä syömään. Murre oli toissapäivä rokotuksilla ja sai mikrosirun ja luonnossa oikein komea pikkumies olisi nyt ihan valmis omaan kotiin.

7.10.2010 Veljekset Murre ja Muh kävivät eilen rokotuksilla ja saamassa mikrosiru, joten tämä kaksikko olisi nyt valmis lähtemään omaan kotiin joko yhdessä tai erikseen. (Kuvat on otettu pikaisesti eläinlääkärireissulla, joten edustavampia kuvia on tulossa kunhan kotihoitajan kamera saadaan kuntoon. Pojat ovat luonnossa nimittäin huomattavasti edustavampia kun kuvasta näyttää.)

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.