Muna (nyk. Muusa)

Lisätty sivulle: 2012-09-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Muna  (nyk. Muusa)
6.8.2015 Muusa sai uuden kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

25.1.2016 Muusasta on tullut tosi rohkea. Uskaltaa mennä vieraiden ihmisten luo rapsutettavaksi ja jopa nukkumaan. Juttelee paljon ja pyytää mukaan lekkimään, välillä jopa päikkäreille. Seurailee edelleen lintuja ja oravia ikkunasta mutta myös tv:stä jos sattuu sellainen luontodokumentti. Hän on jo tottunut valjaisiin ja sitten keväällä voisi lähtee pienelle happihyppelylle.

13.10.2015 Muusa voi oikein hyvin :)Kotiutumisessa ei ollut ongelmia. Muusa leikkii ja syö normaalisti. Viettää päivät ikkunanlaudalla katsomassa lintuja ja oravia :).

***

Leikattu naaras, 3 v (heinäkuussa 2015).

13.7.2015 Muusa on kaunis kilpparikissa, joka joutuu etsimään uutta kotia muiden kodin kissojen alettua kiusata sitä. Muusa on reipastunut nopeasti Rekkujen kotihoitopaikassa, ja on hoitajalle oikein kiltti ja seurallinen. Kissa on kova “juttelemaan” ja vaatimaan huomiota ja rapsutuksia, ja sillä on hauska tapa osoittaa hellyyttä puskemalla ihmisen poskea! Vieraita Muusa hieman arastelee, vaikka uteliaana seuraileekin uusia tulokkaita pienen välimatkan päästä. Hetken päästä saattaa antaa rapsuttaakin.

Muusa etsii uutta kotia kiltin ja rauhallisen tyttökissan kaverina tai kodin ainoana kissana. Ihan pienten lasten perheeseen Muusa ei arkuutensa vuoksi sovi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.

***

21.3.2013 Muna muutti omaan kotiin Vantaalle.

Kuulumisia ja kuvia kodista:

23.3.2013 Voi Miku, oma kissani, on niin Muusan pauloissa. Tässä tulee pari kuvaa. Mun vanha kissa ei huomaa mua enää kun Muusa on täällä, aivan ihana yksilö. Luulen että ei mene kauan kun arkuus häviää, Miku koittaa rohkaista Muusaa selvästi tekemään asioita.

22.3.2013 Kaikki meni hyvin, Muusa (Muna) pääsi kotiin ja Miku kissa kiinnostui heti. Puskivat toisiaan ja juttelevat keskenään uskomattoman paljon. Ihan käsittämätöntä! Muusa pistää Mikun ojennukseen ja taitaa ottaa pomon paikan. T. Minna Ja kiitos paljon kaikesta :)

***

Naaras, noin 8 kk (helmikuussa 2013), kotihoidossa Virumaalla

15.2.2013 Muna ja Sessi olivat steriloitavina.

10.2.2013 Persoonallisen värityksen, mutta ei niin kauniin nimen omaava tyttönen lähettää terveisiä, että olisi kovin mukavaa, jos se ihka oma koti löytyisi, jonne pääsisi muuttamaan ja nauttimaan kissaperheenjäsenenä olemisesta. Munan lempihommaa on leikkiminen ja touhuaminen kissakaveriensa Sessin ja Nestorin kanssa, joten Munan uudesta kodista voisikin löytyä kissakaveri. Myös ihmisseura on tämän kissaneidin mieleen ja se tykkää syödä makupaloja kädestä.

18.9.2012 Muna on 4kk:den ikäinen tyttökissan pentu Virumaalla kotihoidossa. Muna etsii uutta kotia, koska entinen omistaja on halvaantunut, eikä pysty enää kissoistaan huolehtimaan. Muna on ystävällinen ja on alkanut tottumaan jo kotihoitajaan. Muna tulee myös toimeen kotihoitajan koiran kanssa. Osaa käyttää hiekkalaatikkoa. On kova kehräämään sylissä.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.