Muhvi (nyk. Muffin Muffin)

7/2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

18.1.2018 Muhvi, nykyisin Muffi Muffin sai kodin Maija ja Biene- kissojen kaverina Helsingistä.

 

17.01.2018 Kuulumisia kodista:

Muffin Muffinnilla (ent. Muhvilla.) on kaikki hyvin;

Ensimmäisen viikon Muffin Muffin viihtyi yksikseen sillä välin kun olin töissä.

Kaverikseen hän sai Maija- ja Biene kissat, joiden kanssa tulee leikittyä riehakkaasti, kissat tulevat erinomaisesti toimeen keskenään! Hänelle maistuu myös herkkutahna, sillä madotuslääkkeen saa kätevästi annettua.

Öisin tulee hakemaan rapsutuksia, vaikkakin välillä ujostelee kun niitä koittaa saada.

Työni puolesta minulla välillä apulaiskoirat mukana kyydissä ja toki Muffin Muffin on tämän huomannut, saa haistella montaa eri hajua kun tulen kotiin.
***

 

13.12.2017

Muhvi muutti uuteen kotihoitopaikkaan jossa kaverina on muitakin kissoja. Uusista kavereista Muhvi oli aluksi vähän hämillään ja vaikka ne kiinnostivat kovasti saivat ne vastaanotoksi lähinnä sähinää. Nopeasti yhteiselo alkoi kuitenkin sujumaan ja hurjat hippaleikit uusien kavereiden kanssa ovat Muhvin mieleen. Myös pallorata on edelleen Muhvin suosikki.

Uudessa hoitopaikassa Muhvista on kuoriutunut esiin myös vähän luonnetta ja pippurisempikin puoli.

Muhvin hienostunut pitkä turkki tulee varmasti vaatimaan hoitoa ja huomiota eli tähän täytyy uudessa kodissa myös varautua.

29.11.2017

Muhvi on vielä ujo, mutta rakastaa silityksiä ja rapsutuksia. Muhvi reagoi usein vielä sähisemällä ihmisen lähestymisyrityksiin, mutta kun vain pääsee silitysetäisyydelle ja silittämään niin johan kehräyskoneisto käynnistyy, ja pieni tyttö ei tiedä mitenpäin olisi, että saisi eniten silityksiä. Muhvi tykkää rauhallisista leikeistä, pikku hiiristä ja huiskalelun vaanimisesta. Ruokailun päätteeksi sillä on tapana käydä palloradalla leikkimässä.

Muhvi arastelee hoitopaikan koiria, eli se nauttisi eniten rauhallisesta kodista jossa ei olisi koiria ja malliksi löytyisi rauhallinen ja kiltti tyttökissa. Muhvi tarvitsee vielä aikaa ja rakkautta varttuakseen kunnon kissakansalaiseksi.