Muhku-setä

2010 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Järvenpää (sijaiskodissa)

Muhku-setä on saanut nimensä muhkeasta olemuksestaan. Tämä setämies on kiltti kaveri, joka rakastaa paijauksia. Leikkiä Muhku ei oikein osaa, joten laihduttamishommat on Muhkun kanssa olleet vähän haasteellisia.

15.6.2020

Muhku-setä on rauhan ja rakkauden mies. Se tykkää viettää aikaa oman ihmisensä kanssa rauhallisessa ympäristössä, mutta hälinä ei tunnu yhtään kivalta. Oman ihmisen kanssa parasta on maharapsut ja sylissä kölliminen. Rapsuttelusta Muhku innostuuu välillä niin kovasti, että oikein kuola valuu, kun se kehrää niin kovasti. Myös yöt on Muhku-setän mielestä mukavinta viettää oman ihmisen vieressä.

Muhkun mielestä on myös ihanaa, kun saa ihan rauhassa istuskella katsomassa ikkunasta maailman menoa. Siitä Muhku-setä ei tykkää, että sitä nostetaan. Jos Muhkua kosketaan tavalla, josta se ei tykkää, tai jos se säikähtää, niin se voi vähän sähähtää varoitukseksi. Se ei kuitenkaan raavi, jos ihminen ymmärtää varoituksen ja antaa Muhkulle tilaa.

Laihduttaminen olisi Muhkun terveyden kannalta tärkeä homma. Se onkin vain vähän haasteellista tämän setäkissan kanssa, joka ei leluista innostu. Laserlelun avulla Muhku välillä vähän leikkii. Uudessa kodissa olisikin hyvä jatkaa mukavan leikin etsimistä. Myös ruokavaliolla on toki iso osa laihdutusprosessissa. Muhku on hyvin tarkka siitä, mitä suostuu syömään, mutta ohjeistamme Muhkulle kelpaavat ruuat ja sopivat määrät laihdutusta ajatellen uudelle kodille. Kovin ketterä kissa Muhku-setä ei arvattavasti ole, ja tämä on hyvä ottaa huomioon esim. sopivan vessan valinnassa.

Rekku Rescuen sijaiskodissa ollessaan Muhku-setän hampaat on hoidettu: siltä jouduttiin poistamaan neljä hammasta. Hampaiden kuntoa on uudessa kodissa seurattava vuosittaisilla tarkastuksilla.

Yksin Muhku-setä ei viihdy, joten olisi ihanteellista, jos sille löytyisi rauhallinen aikuinen koti, missä sille olisi ihmisseuraa paljon tarjolla. Luovutamme Muhku-sedän mielellämme ainoaksi kissaksi. Jos uudessa kodissa kissakaveri on, sen tulisi olla erittäin rauhallinen ja kärsivällinen.

Summary in English

Muhku-setä or Uncle Chonk, is a kind and chunky cat. He loves to sleep on his own person’s lap and loves to be petted. He needs to lose some weight, but he can’t really play with toys. His teeth need to be checked yearly. He wants a home with adult(s) who spend a lot of time at home. He’d prefer to be the only animal of the home.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Tiina / 045 221 2535

Soittoajat: Sovittuna aikana. Täytäthän ensin tiedustelulomakkeen.

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Muhku-setä

Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.