Muhammad Hali (Nyk. Hali )

Lisätty sivulle: 2008-04-20

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Muhammad Hali (Nyk. Hali )
17.5.2008 MUHAMMAD HALI SAI KODIN TURUSTA TYTTÖKISSAN KAVERINA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

22.6.2008 Muhammad Hali (kutsumanimeltään Hali) muutti luoksemme asumaan 17.5.08. Koska luonamme asui jo ennestään topakka nuori kissaneiti nimeltään Momo, jouduimme eristämään Halin pariksi päiväksi kylpyhuoneeseen. Välillä Hali päästettiin eristyksen aikana tutkimaan ja haistelemaan kaikessa rauhassa uutta kotiaan, kun Momo oli ensin eristetty makuuhuoneeseen, jossa sitä viihdytettiin
heijastusjahtileikillä. Momon ja Halin ensikohtaaminen ja sitä seuranneet pari viikkoa tuottivat meille huolta. Utelias ja seurallinen Hali tuntui menettävän kaiken itseluottamuksensa äkäisen Momon kynsissä. Hali alkoi viettää paljon aikaa saunan lauteiden alla piilossa. Momo seurasi sen jokaista liikettä jatkuvasti ja kiusasi minkä kerkesi. Annoimmekin Momolle uuden lempinimen Domina. :).

Yllättäen eräänä päivänä huomasimme, että Hali oli saanut jostain kovasti uutta
itseluottamusta. Se ei enää piileskellytkään vaan kartoitti rohkeasti uutta
reviiriään. Momolle se antoi napakasti takaisin jokaisen läpsäisyn ja puraisun.
Momo oli aluksi silmin nähden harmissaan, mutta ajan myötä kissoista on näyttänyt tulevan oikein hyvätkin kaverit. Hali on nimensä mukaisesti kova halimaan ja Momo saa osansa puskemisesta ja kehräävästä kiehnäämisestä. Usein kissat vetävät kovaa rallia ympäri kaksiotamme, ja me koitamme sitten keräillä lattialle pudonneita tavaroita minkä ehdimme. :)

Vaikka aluksi tuntui, että oli ehkä sittenkin virhe ottaa toista kissaa koti-Dominan kiusattavaksi, olemme nyt todella iloisia, että Hali tuli meille. Se on aivan valloittavan hurmaava poju! Iloisin kesäterkuin, Karoliina ja Petri

****

10.5.2008 Kuulumisia hoitopaikasta: Tämä poika on edelleen super kiva kissa, joka tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa olematta itse liian alistuva. Hali on tottunut myös hoitopaikan leppoisaan koiraan ja käykin välillä puskemassa omia tuoksujaan tämän jalkoihin. Herra on utelias ympäristönsä suhteen ja keksii aina jotain puuhasteltavaa, oli se sitten peiton alle sukeltelua tai osallistumista tiskaukseen. Hoitokissa Emilio on Halin lemppari rallikaveri, mutta myös ihmisseura kelpaa. Toisinaan Hali hakeutuukin vierelle tarjoten siloista turkkiaan siliteltäväksi.

20.4.2008 Turussa hoidossa. Ikä n. 10 kk. Porista veljensä (Mehmed Mou) ja isosiskonsa (Monalisa) kanssa yhdistykselle kotia etsimään matkannut Hali on mahdottoman valloittava persoona. Sellainen, joka jättää käpälänjälkensä varmasti jokaisen vähänkään kissoista pitävän ihmisen sydämeen. Se nauttii leikittämisestä ja paijauksesta, ja on uteliaisuutensa ansiosta varsin rohkeakin. Kehräävä Hali viihtyy hyvin muiden kissojen kanssa ja on edellisen omistajansa mukaan tutustunut koiraankin ihan hyvällä menestyksellä. Syö hyvällä ruokahalulla ja on sisäsiisti. Korvissa pojalla on hienot ilvestupsut ja vanhanajan kotikissamaisuudessaan se on muutenkin oikea komistus. Syntynyt heinäkuussa 2007, mutta on nuoresta iästään huolimatta harvinaisen karismaattinen kissamies. :) Rokotettu, loishäädetty ja madotettu normaaliin tapaan.

Kotia etsivät Muhammad Hali, Mehmed Mou sekä Nikodemus ovat samasta pentueesta. Ainoliisa ja Monalisa ovat poikien isosiskoja, tytöt keskenään samasta pentueesta. Kissat ovat syntyneet vahinkopentuina, niiden emo on kadonnut. Lapset on nyt leikattu, niille ei vahinkopentuja synny.